Terug naar alle concepten

ORflow

ORflow, het proces- en informatiemanagementsysteem ondersteunt jullie zorgspecialisten met de juiste informatie in elke fase van het operatieproces. Belangrijke statusinformatie, patiëntgegevens of teaminformatie worden overzichtelijk in het centrale informatiescherm binnen de operatiekamer weergegeven

Voordelen ORflow
Het operatieteam doorloopt de operatiefases met behulp van digitale checklists. Digitalisering met ORflow zorgt ervoor dat handmatige acties en registraties tot een minimum beperkt worden. Slimme alerts zetten geautomatiseerd andere acties in gang of vragen om extra oplettendheid bij jullie operatieteam. Zo heeft het OK-team alle aandacht voor de patiënt en de operatie.

De verbeterde teamcommunicatie die ORflow nastreeft draagt bij aan een goede besluitvorming. Dit voorkomt de kans op fouten. Het chirurgisch proces verloopt zo veiliger en efficiënter.

ORflow met geïntegreerde beeldroutering
Wij zijn continue bezig de functionaliteiten van ORflow steeds verder uit te breiden. Geïntegreerde beeldroutering in ORflow gaat daarom zelfs nog een stap verder. Het voorziet jullie OK-team niet alleen van de juiste informatie, maar ook in de integratie met andere systemen. Eigen applicaties of systemen van derden kunnen via koppelingen direct in ORflow worden opgeroepen.

Uitgebreide functionaliteiten:

  • Geïntegreerde beeldroutering in PIP, PAP of quadview
  • Geïntegreerde DICOM viewer met 3D reconstructie
  • Beeld- en videopslag in EPD/PACS
  • Radiobediening
  • Audio en videostreaming vanuit elke operatiekamer eenvoudig naar iedere gewenste locatie binnen of buiten het ziekenhuis
  • Webbased iMas online portal voor beeldbewerking
  • …..blank…..

Daag ons uit en geef jullie input! Laten we ORflow samen verder ontwikkelen en vervang “blank” door jullie ideeën!

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Tijmen  Sessink
Tijmen Sessink - Customer Support
LinkedIn Meer informatie
Piëtte Hoogendoorn
Piëtte Hoogendoorn - Senior Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Richard Kool
Richard Kool - Business Team Manager