Terug naar alle concepten

ORflow

ORflow, het centrale overzichts- en bedienscherm voor de operatiekamer ondersteunt jullie zorgspecialisten met de juiste informatie in elke fase van het operatieproces. Belangrijke statusinformatie, patiëntgegevens of teaminformatie worden overzichtelijk in het centrale informatiescherm binnen én buiten de operatiekamer weergegeven

Meer weten? Gratis (online) demo

Tegenwoordig zijn digitale operatiekamers dé standaard in ziekenhuizen wereldwijd. Digitalisering in de operatiekamer is een absolute must.

Meer weten over de redenen voor operatiekamers om digitaal te gaan? Neem contact op!

Voordelen van een digitale operatiekamer
Een digitale operatiekamer levert een verbeterd gebruiksgemak op voor het gehele OK-team:

  1. Digitale gegevens zijn toegankelijker en makkelijker te delen zowel in- als extern
  2. Eenvoudige opslag en vindbaarheid op meerdere locaties
  3. Analyses of vergelijkingen van digitale data is sneller en makkelijker uit te voeren

Meer weten over de voordelen van werken in een digitale operatiekamer? Vraag het Whitepaper aan: “Eerste hulp bij digitalisering OK’s”

ORflow: hét software platform voor de digitale OK

Het door INTER zelf ontwikkelde software platform ORflow is een bewezen systeem voor de digitale én geïntegreerde operatiekamer. Het ORflow software platform omvat:

• Informatie uit meerdere systemen integraal voor iedereen zichtbaar 
• bediening en aansturing van OK-apparatuur
• procesondersteuning voor het hele OK-team tijdens operaties.

Dit alles wordt ondersteunt door de gebruiksvriendelijke ORflow interface, zodat gebruikers snel en intuïtief hun weg in de software vinden.

Benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk de video van ORflow hier:

ORflow video

Waar wordt ORflow toegepast?

ORflow wordt veelal als centraal overzichts- en bedienscherm groot weergegeven in de operatiekamer. Daarnaast kan ORflow in zijn geheel of deels ook als digitale informatievoorziening weergegeven worden op andere plekken binnen of buiten de OK of het OK-complex. Widgets kunnen aan of uitgezet worden, zodat enkel relevante informatie op de diverse plekken getoond wordt. 

Impact ORflow

Het succesvol laten verlopen van een operatie is een echte teamprestatie die vele uitdagingen kent. Hierbij maken toegang tot de juiste informatie en onderlinge afstemming hét verschil. Drie belangrijke pijlers binnen ORflow die zorgen voor impact:

 1. Patiënt/ Teamveiligheid
 2. Performance
 3. Cleaner OK   

Benieuwd hoe ORflow zorgt voor impact? Volg ons ORflow blog!

We leggen je graag uit wat ORflow voor jullie OK-team kan betekenen. Meer weten over de doelstellingen van ORflow? Neem contact op!


ORflow: een toekomstbestendig platform

 • Modulaire opzet en schaalbaarheid

ORflow is een modulair, open en merkonafhankelijk platform met een duurzame systeemarchitectuur. Via koppelingen integreert ORflow succesvol met systemen van derden. Het systeem biedt eenvoudige schaalbaarheid en groeimogelijkheden binnen een groeimodel. Of je nu een klein, middel of groot ziekenhuis bent, met een kleine of grote behoefte aan digitalisering en één of meerdere koppelingen wenst. ORflow groeit met je mee.

 • Widgets/modules & functionaliteiten

De modulaire opbouw en schaalbaarheid van ORflow zorgt ervoor dat je widgets en modules eenvoudig toevoegt of weglaat. De toepassing hiervan reikt verder dan enkel de operatiekamer. Ook daarbuiten kan deze informatie van toegevoegde waarde zijn. Denk hierbij aan een beletscherm met isolatiemeldingen of een overzichtsscherm in de kantine met de voortgang van alle operatiekamers.

Meer weten over de ORflow widgets/ modules? Bekijk de ORflow modulair animatie of vraag om een ORflow presentatie.

Waarom kies je voor ORflow van INTER?

 • Futureproof
 • Procesondersteunend
 • Gebruiksvriendelijk

Onze klanten over ORflow

Recentelijk is ORflow opgeleverd bij zeven operatiekamers van de Sint Maartenskliniek (SMK) in Nijmegen. In 2017 heeft het Erasmus MC welgeteld zesentwintig operatiekamers in gebruik genomen met het geïntegreerde OK-platform ORflow. Bekijk hier de video’s over hoe onze relaties ORflow gebruiken:

Nieuwsgierig? Let’s connect!

Volg ons op sociale media of meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuwsupdates te ontvangen. Of vraag het volgende aan:

ORflow brochure  Gratis (online) demo

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Robin Reusken
Robin Reusken - Director Marketing & Sales
LinkedIn Meer informatie
Geert Jansen
Geert Jansen - Sales Manager Services
LinkedIn Meer informatie
René Steinmann
René Steinmann - Senior Account Manager