Terug naar alle concepten

TITAN

TITAN is dé state of the art operatorwerkplekoplossing. Het geeft gebruikers overzicht op de werkzaamheden. Dit geldt zowel voor de weergave van beelden en processen, als de werkplek. De staat waarin de werkplek verkeert, is immers bepalend voor de productiviteit. Met TITAN hebben gebruikers een overzichtelijke, opgeruimde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen geïntegreerd zijn. Hierdoor werken gebruikers efficiënt en doelgericht. 

Referentieprojecten

TITAN is ontwikkeld om een grote hoeveelheid bronnen flexibel in te delen. Om dit optimaal toe te passen beschikt TITAN over grote monitoren (43” of 56”) met hoge resolutie (4K) en uitmuntende beeldkwaliteit. De verschillende bronnen die gepresenteerd worden op één of twee grote beeldschermen zijn vrij schaal- en positioneer- baar. Dit geeft operators de mogelijkheid om gepersonaliseerde en overzichtelijke werkomgevingen te creëren. TITAN is toepasbaar in:

 • Verkeerscentrales
 • Operations Control Centers
 • Regelzalen
 • Security Operations Centers
 • Master Control Rooms
 • Meldkamers
 • Beveiligingsloges
 • Dealingrooms

De control room als werkplek
Een control room of meldkamer binnen een ziekenhuis of organisatie is het middelpunt van een kritisch proces. In ruimtes waar je tot belangrijke besluiten moet komen, is het belangrijk dat je focus kunt behouden en je omgeving niet verstorend werkt. De staat waarin de werkplek verkeert, is namelijk medebepalend voor de productiviteit. Door alle communicatie en bediening centraal te integreren, is alles binnen handbereik en behouden gebruikers controle over het werkproces, de workflow.

TITAN: méér dan alleen een desk…

Flexibele beeldroutering
De TITAN werkplek is ontwikkeld om een grote hoeveelheid beschikbare bronnen flexibel te positioneren en schaalbaar in te delen op één of twee grote beeldschermen, ook wel ‘one pixelspace’ genoemd. Het aansturen van alle applicaties binnen het operatorproces wordt gerealiseerd door slimme KVM-bronrouteringsoplossingen. Dit geeft operators de mogelijkheid om meerdere gepersonaliseerde en overzichtelijke werkomgevingen naast elkaar te creëren en te bedienen. Ook is het hierdoor mogelijk om de diverse werkomgevingen inclusief onderliggende systemen te bedienen met enkel één muis en toetsenbord.

Dashboarding
Door gebruik te maken van dashboarding, bijvoorbeeld op een videowall, hebben niet alleen de operators maar ook (capaciteits-)managers en andere belanghebbenden in één oogopslag zicht op de status van de processen en de knelpunten. Denk patientflows die we binnen ziekenhuizen in kaart willen brengen. Dashboards maken een visuele vertaling van data en zijn een verzameling van KPI’s, metrics en andere data. Dashboards kunnen uiteraard ook gedeeld worden. Hierdoor blijft iedereen up-to-date. De kern van een goed dashboard is het vertalen van complexe data naar een eenvoudige real-time weergave. Dashboards kunnen bestaan uit tabellen, grafieken, diagrammen, getallen, teksten, widgets, video, html 5 scripts.


Ergonomische werkplek
De ergonomische TITAN werkplek is voorzien van een in hoogte verstelbaar tafelblad. Iedere gebruiker kan zijn/haar eigen ideale configuratie kiezen. Ergonomisch verantwoord werken in de control room of meldkamer is voor werkgevers en werknemers heel belangrijk. Een ergonomisch verantwoorde werkplek draagt bij aan het welzijn van de gebruiker, wat leidt tot een betere focus en een afname van ziekteverzuim.

Voordelen TITAN desk voor de operator
Een goede operator werkplek kenmerkt zich vaak in drie onderdelen: beeld, geluid en automatisering, oftewel software integraties met derden. De TITAN werkdesk zorgt voor een overzichtelijke, opgeruimde werkplek. Hierdoor werken operators efficiënt en doelgericht en biedt het hen de volgende voordelen:

 • Snel en eenvoudig bedienen van bronnen;
 • Bediening met enkel één toetsenbord en muis;
 • Persoonlijke indeling bureaublad met bronnen;
 • Verschalen van bronnen afkomstig van verschillende systemen;
 • Integratie verschillende systemen in één systeem (inkoppelen van IP CCTV Camera’s, gevirtualiseerde systemen en externe systemen);
 • Uniform aansturen communicatie;
 • Ergonomische afstemming op de gebruiker.

Brochure Demo aanvraag