Terug naar alle concepten

CONPRO-methode

Is de control room van jouw organisatie toe aan een vernieuwing of ben je van plan om een nieuwe control room te realiseren? Dan is CONPRO wellicht geschikt voor jou! Binnen INTER hebben we namelijk de CONPRO-methode ontwikkeld waarmee we in staat zijn om jouw control room volledig turnkey op te leveren. Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw en verbouw van control rooms, zijn we gespecialiseerd in alle facetten die bij een dergelijk traject komen kijken (denk onder andere aan ergonomie, meubilair, AV-techniek en infrastructuur). Wij zijn in staat om met behulp van overall projectmanagement het gehele traject van A t/m Z te begeleiden.

 

Een control room of meldkamer is het middelpunt van een kritisch proces. Een vernieuwing van deze kritische omgeving brengt vaak de nodige risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan (langdurige) uitval van schermen of systemen, het niet optimaal kunnen gebruiken van een control room, een flinke budget- en tijdsoverschrijding doordat in het voortraject zaken niet goed op elkaar zijn afgestemd, een control room die niet voldoet aan de functionele behoefte van de operators of in het meest negatieve scenario een complete uitval van het primaire proces. 

Bij INTER zijn we ervaren in het begeleiden van dergelijke trajecten en geloven we erin dat specialisme en domeinkennis leidt tot succesvolle projecten. Door onze CONPRO-methode zijn we in staat om risico’s te beperken en control room projecten goed te beheersen. Doordat we in de pre-projectfase onder andere operators, engineering, ICT en gespecialiseerde partijen betrekken, zijn we in staat om de functionele behoefte om te zetten tot een allesomvattende scope of work en een passend ontwerp. In de projectrealisatiefase zijn we hierdoor vervolgens in staat om het project goed te beheersen en het gewenste projectresultaat (turnkey) te realiseren.

Wil je in één overzichtelijk bestand de kern van de CONPRO-methode lezen? Download de leaflet via onderstaande button.

Leaflet CONPRO-methode

Kenniswebinar: CONPRO dé projectmanagement en consultancy methode in de control room

Tijdens dit webinar gaan sprekers Edwin Meeuwissen en Paco Erkens in op alle facetten die bij een vernieuwing van een control room komen kijken en geven zij een inkijkje in de CONPRO-methode. Wil je hier meer over weten? Het webinar is on demand beschikbaar via onderstaande button. 

On demand webinar

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Paco Erkens
Paco Erkens - Senior Solutions Architect
LinkedIn Meer informatie
Edwin Meeuwissen
Edwin Meeuwissen - Business Team Manager