Terug naar alle concepten

Consultancy

Consultancy is één van de speerpunten binnen de strategie van INTER. Met consultancy richten we ons op het optimaliseren van het functionele gebruik van een bestaande of nieuwe control room en het minimaliseren van mogelijke risico’s in de realisatie- en beheerfase. Dit doen we middels diverse concrete formats die betrekking hebben op de control room (CONPRO, een opleidingsprogramma en de Performance scan). Naast deze concrete formats leveren we ook maatwerk dienstverlening, zoals bijvoorbeeld het bepalen van de functionele behoefte, het geven van maatwerk trainingen of het adviseren over procesoptimalisatie.

Meer weten?

CONPRO
Is de control room van jouw organisatie toe aan een vernieuwing of ben je van plan om een nieuwe control room te realiseren? Dan is CONPRO wellicht geschikt voor jou! Binnen INTER hebben we namelijk de CONPRO-methode ontwikkeld waarmee we in staat zijn om jouw control room volledig turnkey op te leveren. Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw en verbouw van control rooms, zijn we gespecialiseerd in alle facetten die bij een dergelijk traject komen kijken (denk onder andere aan ergonomie, meubilair, AV-techniek en infrastructuur). Wij zijn in staat om met behulp van overall projectmanagement het gehele traject van A t/m Z te begeleiden.

Lees meer over CONPRO-methode

Opleidingsprogramma
Wil je zeker weten dat de nieuwe control room van jouw organisatie optimaal in gebruik wordt genomen? Dan is ons opleidingsprogramma dé oplossing!

Slechts één op de zeventig innovaties wordt tot een goed einde gebracht, omdat er geen of onvoldoende aandacht wordt besteed aan het implementeren ervan. Binnen INTER besteden we veel aandacht aan gebruikerstrainingen, maar helaas merken we regelmatig dat onze klanten niet het optimale uit het nieuwe systeem halen. En dat is zonde! Een nieuw systeem moet namelijk niet alleen functioneren, het moet ook werken. Om deze stap te kunnen zetten heeft INTER een opleidingsprogramma voor control rooms ontwikkeld. Een beproefde methodiek waarmee we optimaal gebruik van het nieuwe systeem garanderen!

Lees meer over ons opleidingsprogramma


Performance scan
Wil je inzicht in de potentiële risico’s binnen de control room van jouw organisatie op het gebied van security, techniek en gebruik en wil je advies over mitigerende maatregelen m.b.t. deze risico’s? Dan adviseren we om met ons in gesprek te gaan over een performance scan!

Bij het vernieuwen van een control room wordt vaak uitgebreid aandacht besteed aan security, techniek en de wijze van gebruik. Maandenlang wordt er gewikt en gewogen om tot een optimaal ontwerp te komen, waarbij deze aspecten een belangrijke rol spelen. Tót de ingebruikname van de control room. Na oplevering wordt de control room overgedragen aan de gebruikers- en beheerorganisatie en wordt helaas vaak enkel aandacht besteed aan het in stand houden van de control room. De aspecten security, techniek en de wijze van gebruik worden in de gebruiksfase onderbelicht en dat is gevaarlijk! Een veiligheidsprotocol dat niet wordt nageleefd, verouderde en servicegevoelige techniek of een inefficiënte manier van gebruik, allemaal risico’s met in potentie vergaande gevolgen. Om deze specifieke risico’s in kaart te brengen en om mitigerende maatregelen te kunnen definiëren heeft INTER een performance scan ontwikkeld. Dé thermometer op het gebied van security, techniek en gebruik!

Lees meer over de performance scan

Naast CONPRO, het opleidingsprogramma en de Performance scan leveren we ook maatwerk dienstverlening. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden of heb je vragen? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder. 

Neem contact op met onze consultants

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Paco Erkens
Paco Erkens - Senior Solutions Architect
LinkedIn Meer informatie
Richard Kool
Richard Kool - Director Operations
LinkedIn Meer informatie
Edwin Meeuwissen
Edwin Meeuwissen - Business Team Manager