Terug naar alle concepten

INTER4Collaboration

Met onze INTER4Collaboration online meeting oplossing op basis van Zoom, communiceer je compleet software based. Anytime, anywhere at any device. Wil je je processen optimaliseren, met video conferencing verandert de manier waarop mensen samenwerken. En je verhoogt productiviteit, je houdt tijd over voor belangrijke zaken want je staat niet meer in de file voor een vergadering. Je brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectief communiceren. 

leeshiermeeroverons

Met elkaar aan één tafel zitten – waar je ook bent!
Je eigen live online webinar, of professionele wereldwijde vergadering organiseer je makkelijk met Zoom Meetings. In de tool kun je ook gebruik maken van gepersonaliseerde Zoom Rooms - een aantrekkelijke online video tool. Branding in je eigen herkenbare stijl zodat jij eruit springt. Met de Zoom Room app kun je in een oogopslag zien welke Rooms vrij zijn voor een vergadering en kan je direct vanaf je tablet reserveren.

Als partner van Zoom adviseren wij je graag welke voordelen de oplossing biedt en welke inrichting jouw business het sterkst ondersteunt.

Met Zoom heb je alles wat je nodig hebt in 1 oplossing voor online samenwerken:

  • Video conferencing
  • Online meetings
  • Online training
  • Wireless presentation
  • Digital Signage
  • Chatten
  • Webinars

Wil jij ook makkelijk en professioneel live online meetings of webinars organiseren?
Dan kies je voor Zoom met INTER4Collaboration! Zoom maakt het delen van informatie makkelijker dan ooit. Met whiteboarding, schermen delen en annoteren zet je Zoom snel in als instrument voor online kennisdelen. Tijdens het geven van een online training of een webinar werk je met een aantal bijzonder interactieve functies zoals pollings, reports, chat, raise hand en een geavanceerde live Q&A module.
Allemaal gemakkelijk te bedienen en uiteraard met een professionele uitstraling!

Meeting of webinar gemist? Met één druk op de knop kun je meetings en webinars opnemen en later terugkijken. Ook biedt Zoom een oplossing voor Digital Signage. Je hoeft er enkel een scherm op aan te sluiten en je geeft een of meerdere ruimten een geheel eigen moderne uitstraling. Tijdens videoconferences en live online meetings kun je elk scherm delen en kan iedereen live annotaties maken. Van PowerPoint tot en met YouTube video’s.

Moeiteloze integratie met jouw digital workspace
Heb je al een digital workspace? Gebruik je bijvoorbeeld Microsoft Teams, dan is er een handige plug-in voor integratie met Zoom. Met de Microsoft Teams-integratie kun je moeiteloos direct een vergadering starten of deelnemen aan een geplande vergadering. Vergaderingen die in Microsoft Teams zijn gemaakt, verschijnen in jouw Zoom-account. Ook werkt Zoom naadloos samen met Skype for Business. Zo biedt Zoom diverse integratie mogelijkheden, ook voor onpremise gebruik. Eén plek voor al je werkzaamheden.

Vraag nu een gratis proeflicentie of een online demonstratie aan. Zoom live met onze online meeting specialisten - wij helpen je graag op weg!

Gratis proeflicentie aanvragen

Meer weten over onze Zoom Room oplossing

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

Lees ook onze blog

LinkedIn Meer informatie
Mark  de Greef
Mark de Greef - Senior Account Manager
Meer informatie
Pepijn Bosgoed
Pepijn Bosgoed - Customer Support
LinkedIn Meer informatie
Barteld Dalhuisen
Barteld Dalhuisen - Solutions Architect