Intercom faciliteiten bij isolatie

Ondersteuning bij uitdagingen rondom Corona (COVID-19)

Het is niet alleen lastig werken in isolatiekleding, ook lastig om op afstand met collega’s te communiceren. Terwijl communicatie en verstaanbaarheid juist nu heel erg belangrijk is. INTER adviseert een communicatiesysteem, dat speciaal ontwikkeld is bij gebruik van mondkapjes of maskers. 

Dit systeem zorg ervoor dat het personeel via de intercom kan communiceren met een open spraakverbinding. Er wordt gebruik gemaakt van in-ear oordopjes. Eén van de oordopjes heeft een ingebouwde microfoon, de andere een luidspreker, zodat je geen mondmicrofoon nodig hebt en toch goed met elkaar kan communiceren op afstand.

Een gebruiker binnen het intercomsysteem wordt gedempt zodra hij of zij niet spreekt. Dit gebeurt uiteraard handsfree, zo behouden verpleegkundigen de handen vrij voor het leveren van benodigde zorg.


Iedereen die aangesloten is op de intercom kan tegelijkertijd spreken en door iedereen worden gehoord met een ongelimiteerd aantal gebruikers. Goede verstaanbaarheid, robuustheid van apparatuur, integratie met andere systemen en veiligheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een intercom systeem. De microfoon is alcoholbestendig tot 70%.

Dankzij deze intercom faciliteiten kan zorgpersoneel in isolatiekleding of met een mondkapje toch goed met elkaar op afstand communiceren, zonder dat ze hierin belemmerd worden.

Vragen?

Meer weten over deze onderwerpen?  
Of een andere brandende vraag? Neem gerust contact op. 

LinkedIn Meer informatie
Thijs  Assink
Thijs Assink - Account Manager
LinkedIn Meer informatie
René  Steinmann
René Steinmann - Senior Account Manager