Terug naar alle concepten

iOK

Tijdens het opereren is het belangrijk dat het operatieteam de juiste en de gewenste beelden voor zich heeft. Ons iOK beeldrouteringssysteem zorgt voor het eenvoudig weergeven, terugkijken en delen van medische beelden op de monitoren in de OK en daarbuiten. De kern van ons iOK-systeem is een gebruikersvriendelijke softwareomgeving op een touchpaneel, waarmee jullie OK-team eenvoudig en snel medische beelden kan verdelen over de monitoren in de operatiekamer en daarbuiten.

Referentieprojecten Operatiekamer 

iOK beeld- en geluidroutering
Onder meer voor oog-hand coördinatie van de opererend arts is het noodzakelijk dat operatiebeelden goed en zonder enige vertraging zichtbaar zijn. Ieder lid van het operatieteam moet gemakkelijk beelden kunnen wisselen zonder enige vertraging. Denk aan röntgen- en endoscopiebeelden, maar ook beelden uit het elektronisch patiëntendossier. Alle data wordt centraal verzameld in iOK en vanaf daar naar wens getoond op de schermen aan de pendels of op de wand.

Voor overleg, scholing of controle is het ook mogelijk om beelden in combinatie met iMAS beeld- en videomanagement op te nemen of live te streamen naar buiten. Verder kies je je favoriete muziekzender of luister je eenvoudig naar je eigen playlist op de OK.

Ergonomisch opereren met iOK beeldroutering
Met iOK heeft de chirurg vanuit elke hoek of positie rondom de operatietafel goed zicht op de operatiebeelden. De arts kan zo vanuit een natuurlijke houding opereren. Dat is zeker bij langere operaties waar precisie vereist is noodzakelijk. De medisch specialist kan zich dan volledig op de operatie concentreren.

Toekomstgericht met digitale iOK 
Het operatiekamercomplex futureproof inrichten? Als ziekenhuis wil je met digitale operatiekamers zo goed mogelijk voorbereid zijn op de toekomst. Je wilt kunnen inspelen op ontwikkelingen en uitbreidingen die zich voordoen. Met ons iOK systeem richt je digitale operatiekamers met video-over-IP in 4K en 3D toekomstgericht in. Daarnaast ook schaalbaar en merkonafhankelijk.

Vragen of interesse in meer informatie? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder. 

Neem contact op met INTER

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

Meer informatie
Jacqueline  Kaya
Jacqueline Kaya - Customer Support
LinkedIn Meer informatie
Robin  Reusken
Robin Reusken - Director Marketing & Sales
LinkedIn Meer informatie
Tijmen  Sessink
Tijmen Sessink - Customer Support