Terug naar alle events

Control Room Summit - Geïntegreerde communicatie (NL)

11 jun 2021

Via verschillende kanalen communiceren in de control room, en dat geïntegreerd in één oplossing. Al onze oplossingen zijn voorzien van communicatiesystemen en al deze systemen worden samen gebruikt om een geoptimaliseerd mogelijke oplossing te creëren.

Hoe dit precies werkt en wat de mogelijkheden zijn wordt in het webinar zorgvuldig toegelicht door Bart Groot en Robert van Erdelen.

Vrijdag 11 juni - 15.00 - 15.45

Control Room Summit - Geïntegreerde communicatie (NL)

Geïntegreerde communicatie
In dit webinar vertellen Bart Groot en Robert ven Erdelen over de ins & outs van geïntegreerde communicatie. Waar het precies voor wordt gebruikt en wat de voordelen zijn.
Geïntegreerde communicatie

Geïntegreerde communicatie biedt de mogelijkheid om communicatie zoals telefonie en radioconnecties te bedienen vanuit één centraal systeem. Door diverse functionaliteiten samen te brengen zorgt geïntegreerde communicatie ervoor om het werk van een operator te versimpelen, verbeteren en productiever te maken.


De sprekers: 

Bart Groot is ruim 7 jaar het eerste aanspreekpunt voor klanten uit de traffic en security omgeving.  In deze periode heeft hij de complexiteit van de werkzaamheden in een control room zien toenemen. Goede communicatie tussen control room operators en de mensen in het veld is daarom steeds belangrijker.

Robert van Erdelen is al meer dan 10 jaar werkzaam voor INTER. Als software engineer heeft hij aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het audiocommunicatie platform. Gedurende de doorontwikkeling heeft hij uitputtende kennis opgedaan van de materie en weet hij wat wel, maar ook wat niet werkt in een control room omgeving.

Nu al meer weten over geïntegreerde communicatie?
https://www.inter.nl/concepten/ATLAS/

Meld je aan via onderstaande button:

Meld je aan!