Terug naar alle events

Control Room Summit - Innovatie in het ontwerpen van meldkamers (NL)

8 jun 2021

Tijdens hetwebinar deelt Creon hun opgedane inzichten van 20 jaar ervaring in het designen en ontwikkelen van control rooms. 

Dinsdag 8 juni - 11.00 - 11.45

Control Room Summit - Innovatie in het ontwerpen van meldkamers (NL)

Innovatie in het ontwerpen van meldkamers
Het webinar geeft je een idee wat de huidige mogelijkheden zijn bij het designen van een control room door o.a. gebruik te maken 
van Virtual Reality (VR) technologie. Creon laat zien wat de toekomstige mogelijkheden zullen zijn bij het ontwerpen van bedrijfskritische omgevingen. 

De sprekers

Bram Beugels is een gedreven product ontwerper die met enthousiasme bezig is binnen het Design & Development team. Hier werkt hij aan innovatieve oplossingen en verbeteringen van producten en diensten van CREON en het verkennen van nieuwe technologieën.  Zijn expertise wordt o.a. ingezet bij de vertaling van een klantvraag of programma van eisen naar een ontwerp of inrichting van een 24/7 werkomgeving.


Ralf Bogaerts is als algemeen directeur van CREON naast het ophalen van de vragen bij de klanten, verantwoordelijk voor de realisatie van de groeiambitie. CREON gelooft dat de wereld mooier en veiliger is wanneer we ‘in control’ zijn. Het brengt vertrouwen en rust. In de directe werkomgeving maar ook in de hectische wereld van vandaag. Daarvoor ontwikkelt CREON al bijna 25 jaar veeleisende werkomgevingen.

Meld je aan via onderstaande button:

Aanmelden

Creon