Terug naar alle events

Control Room Summit - Multifunctioneel gebruik van control rooms via workflows (NL)

10 jun 2021
In dit webinar kijken we naar de trends die we tegenkomen en gaan we vanuit Barco en INTER onze visie daarop te geven. 
Donderdag 10 juni - 11.00 - 11.45
Control Room Summit - Multifunctioneel gebruik van control rooms via workflows (NL)

We zien binnen de control room of meldkamer centrale een multifunctioneler gebruik zich aandienen, mede dankzij de toepassing van workflows. Dashboards worden daarnaast steeds overzichtelijker en uitgebreider. Data- en videobronnen van verschillende formats moeten hiervoor eenvoudig ingeladen kunnen worden. Ook willen we in COVID-19 tijd één en ander toegankelijk presenteren of benaderbaar maken voor thuiswerkers. Dashboards en schermen moeten gemakkelijker realtime deelbaar zijn voor multidisciplinair (crisis) overleg. Maar hoe ziet zo'n control room er dan toekomstig uit? Welke hardware komen we tegen en waarom? 

De sprekers:

Thijs Assink, Account Manager Control Rooms Medical bij INTER
Thijs Assink is ondertussen alweer 9 jaar werkzaam voor INTER. Als accountmanager binnen de Medical divisie is hij dagelijks bezig met de inrichting van o.a. digitale OK’s, medische bespreekruimtes en monitoren, controle meldkamers en Hospital Control Centers (HCC). Zijn werkgebied bevind zich in de ziekenhuizen in Nederland en Vlaanderen. Thijs zet zich volledig in om de klant gelukkig te maken met mooie audiovisuele oplossingen.

Marc Weijers, Territory Manager for Benelux, Nordics, UK & Ireland bij Barco
Marc Weijers heeft meer dan 20 jaar ervaring in de audiovisuele industrie, en heeft zich reeds ingezet voor heel wat toonaangevende technologiebedrijven. Sedert 2008 is hij commercieel leider bij Barco, verantwoordelijk voor internationale verkoop en strategisch management binnen de Control Rooms-markt.

Meld je aan via onderstaande button:

Aanmelden

Barco