Terug naar alle events

Control Room Summit - Trends & Ontwikkelingen in KVM (NL)

7 jun 2021

Tijdens het webinar nemen Paco Erkens en Robert van Erdelen je mee in de trends en ontwikkelingen van KVM systemen. 

Maandag 7 juni - 15.00 - 15.45

Control Room Summit - Trends & Ontwikkelingen in KVM (NL)

Trends en ontwikkelingen van KVM systemen
Vanuit onze visie op een clean desk voor operators en gebruikers van een controle- meldkamer volgen wij de ontwikkelingen in de KVM markt op nauwe voet. We zien daarbij voornamelijk een beweging richting virtualisatie en KVM over IP. Met deze webinar willen wij je meenemen met deze ontwikkelingen en toepassingen voor in een controle- meldkamer.


De sprekers:

Paco Erkens, als Solutions Architect vertaalt Paco Erkens de wensen van de klant in een technisch en functioneel systeemontwerp. De Solutions Architect volgt de technische marktontwikkelingen nauwgezet en zal deze ontwikkelingen toepassen binnen de oplossingen voor uw control room en technische adviezen binnen het vakgebied.

Paco Erkens is inmiddels ruim 10 jaar geleden bij INTER begonnen als Project Engineer en al snel doorgegroeid tot Project Leider op locatie. Hierdoor heeft hij de fijne kneepjes van het vak vanuit de praktijk ervaren en gebruikt hij deze kennis en ervaring voor de uitwerking van uw control room systemen.

Robert van Erdelen is al meer dan 10 jaar werkzaam voor INTER. Als software engineer heeft hij aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het audiocommunicatie platform. Gedurende de doorontwikkeling heeft hij uitputtende kennis opgedaan van de materie en weet hij wat wel, maar ook wat niet werkt in een control room omgeving.

Meld je aan via onderstaande button:

Aanmelden