Terug naar alle events

Control Room Summit - Video management in de control room (NL)

10 jun 2021

Naarmate onze steden slimmer en meer datagedreven worden, is de control room/meldkamer steeds belangrijker geworden. Intelligente controlekamers fungeren in toenemende mate als zenuwcentrum en helpen de verbondenheid, coördinatie en communicatie te verbeteren.

Donderdag 10 juni - 15.00 - 15.45

Control Room Summit - Video management in de control room (NL)

Om het beste uit een intelligente controlekamer te halen, moet de juiste technologie gebruikt worden om situaties het hoofd te bieden, snel te reageren en informatie te analyseren na een gebeurtenis.

Het toekomstbestendig maken van een centrale controlekamer biedt de flexibiliteit die nodig is om elke situatie onder steeds veranderende omstandigheden te beheren.

Ontdek hoe een correct geconfigureerde, geïnstalleerde en onderhouden controlekamer de bewaakte omgeving veilig kan houden en tegelijkertijd de productiviteit kan verbeteren, intelligentie kan toevoegen en de samenwerking kan verbeteren.

Tijdens deze webinar wordt u meegenomen in de oplossingen die Milestone Systems middels het XProtect Video Management Systeem biedt aan zijn/haar klanten. Tevens komt u meer te weten over de meerwaarde van Video in een Control Room, en hoe dit integreert met andere software.

De spreker:
Ruben Prins is Senior Solution Engineer bij Milestone Systems, en adviseert System Integrators en/of eindklanten in hun totale Video Management oplossingen.

Meld je aan via onderstaande button:

Aanmelden

Milestone