Terug naar alle events

FMT Totaal OK Congres

15 sep - 15 sep 2022

Vanwege Covid-19 zal het Totaal OK congres worden uitgesteld tot 15 september 2022. INTER is van de partij met een stand en ORflow demonstraties.

Aanmelden
FMT Totaal OK Congres

Het programma van het Totaal OK-congres 2022 richt zich op waarom bepaalde keuzes worden gemaakt en welke ervaringen gebruikers in de praktijk hebben. Ontwerp en inrichting, het praktisch en medisch gebruik, richtlijnen en beheer van nieuwe, integrale OK-concepten zullen, vanuit meerdere interessante invalshoeken, volop de aandacht krijgen.

Het FMT Totaal OK congres gaat in op nationale en internationale richtlijnen, OK-ontwerp en realisatie, het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ICT en robotica. Deze thema's zullen vanuit nieuwe, interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn er binnen de projecten gemaakt, met welke partijen en is het geworden wat de werkvloer er van verwachtte? En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Binnen het thema ‘Keuzes en praktijkervaringen’ zullen toonaangevende sprekers gasten informeren over keuzes die binnen OK-projecten zijn of nog worden gemaakt. Wat is of wordt de impact hiervan op de werkvloer? Zijn alle keuzes van meerwaarde voor de patiëntenzorg?


Demo ORflow 

Bezoek in de pauze INTER op stand Nr 39. Onze accountmanagers geven er live-demonstraties op onze ORflow software voor de operatiekamer. Daarnaast vertellen we je alles over iMAS voor opslag en beeldmanagement. Wilt u een afspraak maken voor op deze beurs? Meld je aan via onderstaande button. 

Voor wie?

Het OK congres is bedoeld voor Architecten en Organisatie Adviesbureaus, Technisch en Bouwkundig Adviesbureaus, Bestuurders van ziekenhuizen en klinieken, Leidinggevenden en Medewerkers OK, Facilitair/Techniek/Bouwbureau en Inkoop, Relevante Bedrijven/Leveranciers, Verenigingen en Vakbladen, Hygiënisten en belangstellende Medici. We zien jullie daar graag terug!Aanmelden