Terug naar alle events

FMT Totaal OK Congres

15 sep - 15 sep 2022

Het FMT Totaal OK congres zou op 3 juni 2021 plaatsvinden in de beurs Supernova in de jaarbeurs Utrecht. Vanwege Covid-19 zal het Totaal OK congres worden uitgesteld tot 15 september 2022. 

Aanmelden
FMT Totaal OK Congres

Na twee congressen waarbij de nadruk meer technisch lag op het ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt de volgende editie zich vooral op de praktijk. Het thema luidt dan ook: ‘En nu de praktijk’. Onze klant Erasmus MC presenteert hun digitale OK's, die door INTER zijn ingericht. 

Het FMT Totaal OK congres gaat in op nationale en internationale richtlijnen, OK-ontwerp en realisatie, het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ICT en robotica. Deze thema's zullen vanuit nieuwe, interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn er binnen de projecten gemaakt, met welke partijen en is het geworden wat de werkvloer er van verwachtte? En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

Binnen het thema ‘Keuzes en praktijkervaringen’ zullen toonaangevende sprekers gasten informeren over keuzes die binnen OK-projecten zijn of nog worden gemaakt. Wat is of wordt de impact hiervan op de werkvloer? Zijn alle keuzes van meerwaarde voor de patiëntenzorg?

Klantcase Erasmus MC 

In het kader daarvan zal onze klant, het Erasmus MC, een presentatie geven over procesintegratie in de OK-systemen, welke door INTER ingericht zijn met als thema "alle relevante beeld & data op alle monitoren". Aan de orde komen: eisen en wensen, mogelijkheden en toegevoegde waarde. Daarnaast nog een uitleg over de werking van hun regiekamer met streamingdienst. 


Demo ORflow 

Bezoek in de pauze INTER op stand Nr 39. Onze accountmanagers Geert Jansen en René Steinmann geven er live-demonstraties op onze ORflow software voor de operatiekamer zoals bij Erasmus MC ingericht. Daarnaast vertellen we je alles over ERflow ten bate van de spoedeisende hulp en iMAS voor opslag en beeldmanagement. Wilt u een afspraak maken voor op deze beurs? Meld je aan via onderstaande button. 

Voor wie?

Het OK congres is bedoeld voor Architecten en Organisatie Adviesbureaus, Technisch en Bouwkundig Adviesbureaus, Bestuurders van ziekenhuizen en klinieken, Leidinggevenden en Medewerkers OK, Facilitair/Techniek/Bouwbureau en Inkoop, Relevante Bedrijven/Leveranciers, Verenigingen en Vakbladen, Hygiënisten en belangstellende Medici. We zien jullie daar graag terug!Aanmelden