Experience Center

Laat je inspireren in ons Experience Center

Het nieuwe INTER Experience Center in Duiven opent 26 september 2019 officieel zijn deuren in aanwezigheid van genodigden, waaronder partners en leveranciers. Na de opening zijn relaties van harte welkom om één op één de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren. Het Experience Center dient tevens als vergaderlocatie-en trainingsfaciliteit met moderne presentatie-en videoconference mogelijkheden voor partners, relaties en derden.

Beleven, experimenteren en inspiratie
Het bijzonder indrukwekkende eindresultaat is in samenwerking met onze partners en een binnenhuisarchitect gerealiseerd. De architect heeft onze wensen perfect weten te vertalen in een stijl die bij INTER’s nieuwe branding past. Dit nauw laten aansluiten bij wie wij zijn en wat we doen als systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Met onze oplossingen zorgen wij er dagelijks voor dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie.

Daadkrachtig
De techniek achter ons Experience Center is bedacht door onze Solution Architects. Hier zaten de nodige uitdagingen in. Wij kozen uiteraard niet voor de makkelijkste oplossing, maar voor een oplossing die bij ons past. Iets wat voor iedereen binnen INTER te bedienen is, voldoet aan de hoge verwachtingen van onszelf en uiteraard er goed uitziet.

Wij hebben de kennis en kunde van onze INTER collega’s goed ingezet. Zo hebben wij onze consultant ingezet als Project Manager. Die heeft dit project in goede banen geleid. Vooral geluisterd naar wat er nodig is. De processen goed in de gaten gehouden en gezorgd voor overzicht. Wéér een project van INTER waar wij trots op zijn. Deze keer voor onze relaties in eigen huis gebouwd.

Verbindend
Ons Experience Center werkt verbindend. We nemen iedere bezoeker mee in een totaalbeleving waarin beeld, geluid en data samenkomen: de experience. Iets wat continu in beweging is en dient als inspiratiebron. Samen met onze technologiepartners en relaties blijven we zoeken naar innovatie. En dat kan leiden tot verrassende uitwerkingen. Zo proberen wij onze klanten te voorzien van betere en slimmere oplossingen.

INTER-demonstraties
Het Experience Center is vooral ook een plek waar we inzoomen op kritische processen, mens en techniek en de toenemende rol die systeemintegratie daarbij speelt. Een prikkelende omgeving om van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen. Daag jij ons uit?

Experience Center | vergader- en trainingsfaciliteit
Het Experience Center dient ook als vergaderlocatie of trainingsfaciliteit voor partners, relaties en derden om binnen een prikkelende hightech-omgeving van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen. Wij nodigen jou als partner, branchevereniging en relatie van harte uit om bij interesse contact op te nemen met INTER.

Zien we je binnenkort?
Vanaf 30 september 2019 is het open voor relaties om één op één het Experience Center te bezoeken. Nieuwsgierig? Maak alvast een afspraak met je INTER contactpersoon en volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom ons Experience Center!

Afspraak maken

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Osman Gülen
Osman Gülen - Account Manager
Meer informatie
Roy  van Diepen
Roy van Diepen - Business Team Manager
LinkedIn Meer informatie
Fabian   Prick
Fabian Prick - Business Team Manager