INTER4Collaboration - Zoom

Meeting your world like a pro!

Creëer je eigen super gebruikersvriendelijke en moderne vergaderruimte voor online vergaderen, samenwerken en informatie delen met een
high-end video en audio oplossing!

Door de hoogwaardige video en draadloze schermdeling kun je
face-to-face samenwerken, presentaties geven, trainingen verzorgen, vergaderingen eenvoudig opnemen en terugkijken. Verhoog hiermee je medewerkers en klanttevredenheid.

leeshiermeeroverons

Hogere productiviteit
Het nieuwe vergaderen start je met één druk op de knop, je deelt content draadloos en streamt zonder moeite je webinar live via Youtube en Facebook. Allemaal met HD video en audio kwaliteit. Met de vele – razendsnel groeiende -  integraties die Zoom biedt kun je de software makkelijk integreren met je digitale werkomgeving zoals
Office 365/Microsoft Teams, Google, #Slack en Salesforce. Inmiddels is Zoom ook voor LinkedIn Sales Navigator beschikbaar!

Centraal vergaderruimte beheer
Monitor, analyseer en beheer al je vergaderruimten vanuit jouw eigen beheerportal. Met de additionele Room Booking module kun je makkelijk een ruimte reserveren en de beschikbaarheid zien. De Room display integreert met je Microsoft Outlook Exchange of Google Calendar. Deze hyper moderne en bijzonder complete vergaderoplossing helpt je de problemen van vandaag en de kansen van morgen aan te pakken.

Huddle Room | 2-6 personen
Een Zoom Room kun je - bijvoorbeeld in een bestaande vergaderruimte - al voor 2-6 personen inrichten. Deze Huddle Room uitvoering voor 2-6 personen bestaat uit de volgende componenten: een Zoom Room licentie en hardware - een PC/Mac/Chromebox, een controller (iPad, Windows, Android of Native display), een display & webcam en een luidspreker & microfoon. Wil je liever een Premium Room [6-12 personen] of een Enterprise Room [8-20 personen] dan kun je het aantal displays uitbreiden naar maximaal 3 schermen en de ruimte optimaliseren met geavanceerde geluid en licht oplossingen. 


Signage
En heb je eenmaal de Zoom Room dan kun je met andere (aanwezige) schermen erbij ook digital signage voor je organisatie inzetten.
Je maakt zo optimaal gebruik van de ruimte wanneer deze niet in gebruik is. Bedrijfscommunicatie, interne mededelingen en nog veel meer bedien en beheer je eenvoudig vanuit de Zoom admin portal.

Om je te helpen met het inrichten van jouw Zoom Room hebben wij een praktisch stappenplan voor je onwikkeld. Jouw wensen en eisen vertalen wij naar de juiste hardware en software aanbieding en we voorzien je van een handige gebruikershandleiding.

Met onze online training voor geavanceerde functionaliteiten ben je snel vaardig en kun jij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van een Zoom Room.

INTER4Collaboration heeft bewezen gebruikersvriendelijke oplossingen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor dat je makkelijk kunt samenwerken en betere beslissingen kunt nemen door het interactief presenteren en delen van informatie en kennis. Overal, altijd, vanaf elk apparaat.

Onze passie voor innovatieve communicatie technologie met als doel jouw werk te optimaliseren is onze missie!

Wil je kennismaken met Zoom en een kijkje nemen in de gebruiksvriendelijke Zoom Room van INTER4Collaboration?

Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Ik wil advies

Lees ook onze blog

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Kars Marcelis
Kars Marcelis - Business Team Manager
LinkedIn Meer informatie
Bart Groot
Bart Groot - Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Mark  de Greef
Mark de Greef - Senior Account Manager