(Mobiele) videoconference binnen ziekenhuizen

Ondersteuning bij uitdagingen rondom Corona (COVID-19)

Communicatie is in tijden van crisis enorm belangrijk. Het gebruik van videoconference is bij onze relaties is in één week tijd met 25-40% toegenomen. Crisisoverleg, medische consults of vanuit een andere locatie (multidisciplinaire) vergaderingen bijwonen is met videoconferencing eenvoudig mogelijk. Denk aan artsen die op afstand meekijken en adviseren over bepaalde patiënten, operaties of (be)handelingen.

Mobiele trolley met videoconference

Een mobiele trolley met videoconference is nu een praktische oplossing, omdat er géén vaste installatie benodigd is. De verrijdbare trolley zet je in waar het op dat moment benodigd is.

Maandelijks opzegbare video clients

Daarnaast bieden wij op gebied van videoconference maandelijks opzegbare video clients aan. Met deze clients start je direct videoconferenties vanuit huis of een externe locatie op laptops, tablets of pc-werkplekken, zonder dat je hier een dure codec voor nodig hebt.


Veiligheid gewaarborgd

Uiteraard moeten de verbindingen wel veilig zijn (NEN7510) om patiëntinformatie te delen en te bespreken. Wij zorgen dat de systemen op de juiste wijze zijn ontsloten, zodat de specialist, crisismanager, intensivist, Raad van bestuur etc. vanaf elke locatie gemakkelijk deelnemen aan deze sessies.

Totale ontzorging

Onze partner Videobutler gaat nog een stap verder. Zij verzorgen het opzetten en coördineren van videocommunicaties binnen virtuele vergaderruimtes, zodat zorgpersoneel en IT-ers zelf volledig ontzorgd worden op dit vlak. Vooral in deze zware tijden wil je dit als ziekenhuis gewoon geregeld hebben, zodat je je op andere zaken kunt richten.

Meer weten?

Meer weten over deze onderwerpen?  
Of een andere brandende vraag? Neem gerust contact op. 

LinkedIn Meer informatie
René  Steinmann
René Steinmann - Senior Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Thijs  Assink
Thijs Assink - Account Manager