NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Even voorstellen: Mark de Greef nieuwe Account Manager Natural Resources & Energy

Geplaatst op 18-07-2017 13:45 in Control Room Systems RSS feed

Mark de Greef Account Manager Natural Resources & EnergyVanaf 1 juli is business team Control Room Systems versterkt met een nieuwe accountmanager. Graag laten wij u kennismaken met Mark de Greef, specialist en aanspreekpunt voor de Natural Resources & Energy markt. Hij schuift graag bij u aan om in gesprek te gaan over de AV/IT inrichtingen binnen en buiten uw control room. Operatorwerkplekoplossingen, meubilair, visualisatie, dashboarding, werkplekautomatisering en vergader- en crisisruimtes, hij is uw specialist!

Mark zal zich richten op het onderhouden en bezoeken van bestaande relaties en zijn netwerk uitbreiden in de olie en gas-, energie-, afvalindustrie en watermanagementsector. Heeft u een control room of behoefte aan AV/IT inrichtingen? Mark nodigt u graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij Inter Visual Systems of bij u op locatie.

 “Ik ben erg blij om als Account Manager Natural Resources & Energy aan de slag te gaan bij Inter Visual Systems. De markten waar ik verantwoordelijk voor ben zijn volop in beweging. Ik verheug me erop om tevreden relaties te realiseren en onderhouden met onze control room oplossingen!”

Contactgegevens:
Mark de Greef
Account Manager Natural Resources & Energy
Tel: +316-30615171
markdegreef@inter.nl