NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Inter Visual Systems exposant tijdens Screen Markets – Amsterdam 2017

Geplaatst op 22-08-2017 13:30 in Control Room Systems RSS feed

Screen Markets AmsterdamSamen met Creon zal Inter Visual Systems op 10 oktober 2017 deelnemen aan de 25e editie van het Screen Markets Event in Amsterdam. Dit event verbindt financiële dienstverleners aan gebruikers en vendoren uit verschillende Europese landen. De beurs en conferentie bieden bezoekers de kans om alle spelers in de financiële dienstverlening te ontmoeten van zowel de aanbod- als de vraagzijde.

Het financiële dienstverlening event van de Benelux
Het Screen Markets Event heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als toonaangevend event voor de financiële sector,  en ook dit jaar worden er weer nieuwe elementen geïntroduceerd op een prachtige nieuwe locatie in de Amsterdam Zuid-As, Atrium Amsterdam. Het evenement wordt in de Benelux erkend als dé ontmoetingsplaats voor data- en technologieoplossing voor de financiële markt. Afnemers, aanbieders, intermediairs en de financiële dienstverleners komen samen. 

De volgende stromen zijn tijdens het evenement vertegenwoordigd:

  • Market Data Products & Solutions
  • Reference Data Management & Feeds
  • Trends in the world of Banking and Asset & Wealth Management Systems
  • Regulation & Compliance for Capital Markets


Hogewaardige dealingroom oplossingen
Financiële tradingdesk TITANTijdens Screen Markets zijn wij vertegenwoordigd op de beursvloer met onze TITAN oplossing. Met de TITAN oplossing hebben wij een nieuwe benadering voor het bedienen van applicaties in uw trading- of dealingroom. TITAN geeft traders goed overzicht over hun applicaties en processen.

Met jarenlange ervaring in de control room markt zijn wij in staat om uw trading- of dealingroom naar een hoger level te brengen! Wij geloven dat met onze oplossing de workflow van de trader efficiënter en gebruiksvriendelijker is. Kom tijdens het Screen Markets Event kennismaken met de bewezen oplossingen van Inter Visual Systems!

Demonstratie van TITAN
Een live demonstratie van onze TITAN oplossing tijdens het Screen Markets Event? Eindgebruikers die werkzaam zijn bij bedrijven binnen de financiële dienstverlening kunnen het evenement gratis bezoeken. Als u eindgebruiker bent kunt u zich kosteloos aanmelden voor Screen Markets Amsterdam via onderstaande button.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie over de beurs op https://www.screenconsultants.com/screen-events/screen-markets-amsterdam/