NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Inter Visual Systems zal 22 en 23 november deelnemen aan Verkeer Mobiliteit en Parkeren

Geplaatst op 10-10-2017 11:30 in Control Room Systems RSS feed

Verkeer Mobiliteit en Parkeren 2017Op 22 en 23 november is Inter Visual Systems wederom vertegenwoordigd op Verkeer Mobiliteit en Parkeren, hét Nederlandse evenement voor verkeer, mobiliteit en parkeren. De vakbeurs staat twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen, uitsluitende gericht op de Nederlandse markt.

Afgelopen editie werd de beurs bezocht door 2.153 bezoekers. Bestuurders en ambtenaren zoals diensthoofden, beleidsmedewerkers en coördinatoren op het gebied van verkeer & mobiliteit, ruimtelijke ordening, infrastructuur en gebiedsontwikkeling bij gemeenten, provincies, rijksoverheid en waterschappen, parkeerbeheerders, stedenbouwkundigen, planologen, politie, brandweer, hulpdiensten, ingenieurs- en adviesbureaus.

De beurs geeft gelegenheid voor discussies en het uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. De beursvloer biedt ruimte voor bedrijven en organisaties met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Innovatieve verkeerscentrale oplossingen
Financiƫle tradingdesk TITANTijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren zijn wij vertegenwoordigd op de beursvloer met onze TITAN oplossing. Met de TITAN oplossing hebben wij een nieuwe benadering voor het bedienen van applicaties in uw verkeerscentrale. TITAN geeft operators goed overzicht over hun applicaties en processen.

Met jarenlange ervaring in de control room markt zijn wij in staat om uw verkeercentrale naar een hoger level te brengen! Wij geloven dat met onze oplossing de workflow van de operator efficiënter en gebruiksvriendelijker is. Kom tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren kennismaken met de bewezen oplossingen van Inter Visual Systems

Demonstratie van TITAN
Een live demonstratie van onze TITAN oplossing tijdens Verkeer Mobiliteit & Parkeren? Registeren voor het evenement kan via onderstaande aanmeldingsbutton:

Aanmelden

Kijk voor meer informatie over de beurs op https://www.verkeerenmobiliteit.nl/