NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Inter Visual Systems zal 22 en 23 november deelnemen aan Verkeer Mobiliteit en Parkeren

Geplaatst op 10-10-2017 11:30 in Control Room Systems RSS feed

Verkeer Mobiliteit en Parkeren 2017Op 22 en 23 november is Inter Visual Systems wederom vertegenwoordigd op Verkeer Mobiliteit en Parkeren, hét Nederlandse evenement voor verkeer, mobiliteit en parkeren. De vakbeurs staat twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen, uitsluitend gericht op de Nederlandse markt. Afgelopen editie werd de beurs bezocht door 2.153 bezoekers.

De beurs geeft gelegenheid voor discussies en het uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. De beursvloer biedt ruimte voor bedrijven en organisaties met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Innovatieve verkeerscentrale oplossingen
FinanciĆ«le tradingdesk TITANTijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren zijn wij vertegenwoordigd op de beursvloer met TITAN en ATLAS. Met TITAN hebben wij een nieuwe benadering voor het bedienen van applicaties in uw verkeerscentrale. TITAN geeft operators goed overzicht over hun applicaties en processen. ATLAS bedien- & communicatieplatform geeft operators controle over alle communicatie- en bediensystemen. ATLAS maakt het mogelijk om operatorprocessen nog verder te vereenvoudigd door workflows ‘gedeeltelijk’ te automatiseren.

Met jarenlange ervaring in de control room markt zijn wij in staat om uw verkeercentrale naar een hoger level te brengen! Wij geloven dat met onze oplossing de workflow van de operator efficiënter en gebruiksvriendelijker is. Kom tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren kennismaken met de bewezen oplossingen van Inter Visual Systems

Demonstratie van TITAN en ATLAS?
Een live demonstratie van TITAN en ATLAS tijdens Verkeer Mobiliteit & Parkeren? Wij ontvangen u van harte op stand 2.052. Registeren voor het evenement kan via onderstaande aanmeldingsbutton:

Aanmelden

Kijk voor meer informatie over de beurs op https://www.verkeerenmobiliteit.nl/