NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Amsterdam-Dakar Challenge

Geplaatst op 15-10-2013 09:23 in Corporate RSS feed

Amsterdam-Dakar ChallengeNog een paar weken en dan vertrekken onze collega’s Eddy Gotink, Jon Florijn en Remco Broens naar Dakar voor hun deelname aan de jubileumeditie van de Amsterdam-Dakar Challenge. Het aftellen kan beginnen, terwijl de voorbereidingen nog in volle gang zijn. Met het magische startnummer 1111 zullen zij op 2 november in Amsterdam aan de start staan.

Amsterdam-Dakar autoDe deelnemende auto’s hebben een ware metamorfose ondergaan: van saaie auto’s (groene zandhappers) zijn ze omgetoverd tot opvallende rood-wit glimmende rally-auto’s, waar niemand meer om heen kan. Na vele weekenden en avonden klussen, lassen en repareren zijn de auto’s voorzien van extra accu’s, bedden, inbouwkasten, etc. om de woestijn te kunnen doorkruisen. “Onze auto’s zijn er klaar voor”, aldus Eddy Gotink, projectleider binnen Inter Visual Systems, “De APK keuringen zijn binnen. De vaccinaties zijn gehaald. De visa voor de verschillende landen zijn binnen… Kortom de tocht door de barre woestijn kan beginnen.”

Om de tocht mede mogelijk te maken sponsort Inter Visual Systems de rally-auto’s van haar medewerkers. Op deze manier levert zij een bijdrage aan de lokale ontwikkeling in Noord-West Afrika. De opbrengst van de jubileumeditie ter ere van het 10-jarig bestaan van de Amsterdam-Dakar Challenge gaat naar de bouw van een zonnepanelenpark aan de rand van de Sahara, het Amsterdam-Dakar Solar Parc. Deze zorgt ervoor dat 39 gezinnen worden voorzien van groene stroom voor de komende 15 jaar.

Wij wensen Eddy, Jon en Remco veel succes met de laatste loodjes en een goede reis!