NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

TSM business school event

Geplaatst op 27-11-2013 14:29 in Corporate RSS feed

TSM meet & greet bij Inter Visual Systems‘Wie zit er aan het stuur in jouw hersenpan?’ Dat was het thema van de Meet & Greet, die de TSM business school op 12 november heeft georganiseerd bij Inter Visual Systems in Duiven. Een netwerkavond vol positieve energie waar ambitieuze professionals kennis hebben gemaakt met het opleidingsprogramma van TSM en visualisatie volgens Inter Visual Systems. De hoofdrolspeler binnen dit thema was Victor Lamme, hoogleraar Cognitieve Neurowetenschap, die de 100 bezoekers liet zien dat ons gedrag door het onderbewuste wordt bepaald.

TSM business school organiseert verscheidene openbare seminars per jaar, waar mensen niet alleen kennis kunnen maken met de management- en bedrijfskundige opleidingen. Saskia Trienen, Program Designer van TSM business school, licht toe: “Ons motto is ‘True leaders innovate’. Tijdens onze verschillende events zorgen wij voor boeiende sprekers met een goed verhaal, die leiders van morgen inspireren. Inter Visual Systems heeft samen met ons de avond vormgegeven en we hebben een kijkje mogen nemen in de innovatieve oplossingen die Inter Visual Systems biedt. 

TSM event - Victor Lamme, Joop Noordman en Saskia Trienen in gesprek met de deelnemersDeze samenwerking past mooi: TSM helpt leiders de boodschap vorm te geven en Inter Visual Systems zorgt ervoor dat de boodschap daadwerkelijk overkomt met de nieuwste technieken en laatste innovaties!"

Kijk voor meer TSM events op www.tsm.nl. Of heeft u interesse in het organiseren van uw seminar bij Inter Visual Systems, neem dan contact op via marketing@inter.nl.