NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

IMOTIONS en Inter Visual Systems bundelen krachten

Geplaatst op 18-12-2014 10:36 in Corporate RSS feed

Video conference is een oplossing die de afgelopen jaren steeds vaker onderdeel uitmaakt van een in te richten vergaderruimte. Om bedrijven te begeleiden bij het optimaliseren van hun vergaderprocessen en het gebruik van hun vergaderruimtes hebben Inter Visual Systems en IMOTIONS besloten hun krachten te bundelen in een partnership.

IMOTIONS, leverancier van de video conference dienst Videobutler, en Inter Visual Systems, audiovisueel systeemintegrator van vergaderruimtes en presentatiesystemen, zijn een partnership aangegaan op het gebied van video conference en audiovisuele systeemintegratie. Dit betekent dat beide organisaties hun expertise gaan inzetten om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor (potentiële) klanten betekent dit 2 dingen:

  • Presentatiesystemen kunnen worden uitgebreid met dienstverlening die gebruikers helpt vergaderingen te stroomlijnen.
  • De Videobutler kan via het geïntegreerde presentatiesysteem de gebruiker volledig begeleiden.


ROI van de geïntegreerde vergaderruimte
“De integratie van video conference endpoints in de inrichting van een vergaderruimte doen we al jaren”, aldus Product Manager Video Conference Gerard Langenbach. “Het is apparatuur die bij uitstek geschikt is om op te nemen in een geïntegreerde presentatieoplossing. We zijn ervan overtuigd dat we met de samenwerking met IMOTIONS de drempel die gebruikers ervaren kunnen wegnemen, zodat organisaties hun geïntegreerde vergaderruimte nog effectiever kunnen gaan inzetten.”

Hulp bij effectief vergaderen
Remko Brilman, directeur van IMOTIONS, vult aan: “Wij kunnen organisaties begeleiden bij het implementeren in de organisatie van video conference. De samenwerking met Inter Visual Systems maakt het bieden van een totaaloplossing van levering en installatie tot en met beheer en begeleiding bij gebruik mogelijk. Zo kunnen onze Videobutlers het volledige opstartproces van de videovergadering uit handen nemen en blijven ze bovendien, ook tijdens de videovergadering, aanwezig voor assistentie. Gebruikers kunnen zich focussen op de inhoud van een presentatie en niet hoe deze op het scherm terecht komt.”

Joop Noordman, General Manager Sales & Marketing van Inter Visual Systems ziet in de samenwerking enorm veel potentie. “Het past in ons partnerprogramma om samen te werken met partners die in hun vakgebied de hoogste kwaliteit leveren. Hierbij zijn we gefocust op het vertalen van innovaties naar betrouwbare, werkbare toepassingen. IMOTIONS heeft laten zien dit perfect te beheersen door van video conference een effectief onderdeel in de bedrijfsvoering van haar klanten te maken. Het samenbrengen van die dienstverlening met onze oplossingen is een fantastische propositie die we graag bij onze klanten implementeren.”

Meer weten?
Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Inter Visual Systems en IMOTIONS en de mogelijkheden van Videobutler? Bezoek www.inter.nl/videobutler of neem contact op met Wilco Venselaar (026-3196969) en vraag naar de mogelijkheden.

Download het volledige persbericht hier...