NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Live webinars en on-demand video's in uw eigen webcast studio

Geplaatst op 31-08-2015 09:26 in Corporate RSS feed

StudioCast: Uw boodschap via online video

Meer over StudioCast >>

Voor de bedrijven die video voor hun Marketing & Communicatie inzetten, is een eigen webcast faciliteit de beste oplossing. StudioCast van Inter Visual Systems is de manier om eenvoudig zelf professionele online seminars, live webcasts en on-demand video's te maken. Voor interne communicatie, promotie, informatievoorziening of events is streaming via internet de ideale manier om te communiceren. Met uw medewerkers en met uw klanten.

Voor uw corporate videokanaal (YouTube of eigen website) is een compleet uitgeruste tv-studio veel te uitgebreid. Echter, het tijdperk van zelf hobbyen is geweest. Het levert slechte kwaliteit videocontent op en komt uw bedrijfsimago niet ten goede. Daarom heeft Inter Visual Systems op basis van klantvraag en jarenlange kennis van videoregistratie en automatisering StudioCast ontwikkeld.


Waarom StudioCast?

  • Laagdrempelig: Een eigen webcast studio is de enige manier om videomarketing laagdrempelig te maken voor uw medewerkers.
  • Gebruiksvriendelijk: Met de eenvoudige touch interface is StudioCast door niet-technische medewerkers te bedienen.
  • Kennisopbouw: uw organisatie bouwt kennis op van communiceren via online video, i.p.v. extern inkopen.
  • Professioneel: de combinatie van slimme keuze van hoogwaardige techniek, intuïtieve touch bediening, betrouwbare streaming en technisch beheer.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak nu een afspraak.