NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Nieuwe collega's control rooms en corporate webinar studio

Geplaatst op 22-01-2016 16:29 in Corporate RSS feed

Inter Visual Systems groeit en breidt haar sales team uit. Graag stellen wij de nieuwe Account Managers, Jasper Brinkman, Joeri Hiddink en Dorus Homveld voor. Deze heren zijn na het succesvol afronden van de bootcamp in december aan de slag gegaan bij Inter Visual Systems.

Jasper Brinkman gaat het Control Room Systems team versterken, waarbij zijn focus ligt op Process Control & Utilities en Finance.
Met de studie International Business and Languages als basis, adviseert Jasper op het gebied van control rooms, dealingrooms en regelkamers.

“Het mooie aan onze systemen is dat het allemaal maatwerk is, geen klant is gelijk en geen uitdaging hetzelfde. Ik kijk uit naar dit avontuur!” aldus Jasper Brinkman.

Wilt u meer weten over controlekamer oplossingen in de markten Process Control & Utilities en Finance? Of wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Neem dan contact op met Jasper Brinkman.

Daarnaast zal ook Joeri Hiddink het Control Room Systems team gaan versterken. Zijn focus ligt op Oil & Gas, Research & Development en Telecom.
Joeri heeft na zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen 2,5 jaar de marketing en sales ondersteund op de marketingafdeling in een technisch bedrijf gericht op industriële B2B bedrijven. De techniek is voor Joeri dus bekend terrein.

“Ik ben erg blij dat ik aan de slag kan als Account Manager, een  uitdagende functie die mij zeer aanspreekt”, aldus Joeri Hiddink.

Wilt u meer weten over controlekamer oplossingen in de markten Oil & Gas, Research & Development en Telecom? Of wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Neem dan contact op met Joeri Hiddink.

Dorus Homveld zal als Account Manager verantwoordelijk zijn voor de uitrol van het nieuwe product StudioCast. De corporate webcast studio waarmee bedrijven eenvoudig zelf via webinars met hun doelgroep kunnen communiceren  Zijn activiteiten worden ondergebracht in de Business Unit Presentation Systems. Kijk ook op www.studiocast.nl.
Dorus heeft succesvol de studie Small Business & Retail Management afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Begin 2012 is hij begonnen als operationeel inkoper, waarna hij is doorgegroeid tot verkoop binnendienst. Hij is bij Inter Visual systems de volgende uitdaging in zijn carrière aangegaan.

“Na een intensieve maand met uiteenlopende trainingen, kijk ik ernaar uit om met StudioCast de markt in te gaan”, aldus Dorus Homveld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van StudioCast? Of wilt u vrijblijvend eens kennismaken? Neem dan contact op met Dorus Homveld.

Ook werken bij Inter Visual Systems? Kijk dan op www.inter.nl/vacatures.