NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ontdek IBC 2016

Geplaatst op 30-06-2016 13:54 in Corporate RSS feed

Ontdek IBC 2016 …
Van vrijdag 9 september tot en met dinsdag 13 september vormt de Amsterdamse RAI wederom het toneel voor de IBC, International Broadcasting Convention. Dè internationale beurs voor de AV-professional!

StudioCastZoals altijd bezoekt ook Inter Visual Systems de IBC. Onze collega’s adviseren u graag over de (nieuwste) producten, ontwikkelingen en technieken, die exposanten tonen. Daarnaast willen zij u graag de mogelijkheden laten zien op het gebied van de inrichting van uw televisie- of webcaststudio. Door de opkomst van het internet en daarmee online video boodschappen heeft met name de laatste een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Graag willen wij u dan ook de verschillende mogelijkheden demonstreren voor het opnemen en het streamen van content in eigen beheer.

Daarnaast kunnen zij u informeren over onze StudioCast oplossing.  StudioCast is dé in-house webcaststudio, ontwikkeld door Inter Visual Systems om zelf eenvoudig professionele webinars en video’s te maken, die live of on-demand via het internet bekeken kunnen worden. Daarnaast kan de StudioCast ingezet worden voor E-learning.
 

Vraag hier uw GRATIS TOEGANGSKAARTEN aan!

De gratis voorinschrijving is afgesloten, maar via ons kunt u toch nog gratis kaarten aanvragen. Voor een correcte afhandeling, vult u s.v.p. alle velden zo volledig mogelijk in. Niet bedoeld voor grote gezelschappen.
U kunt kaarten aanvragen tot woensdag 7 september 2016.

 

Over de IBC
IBC 2016IBC is hèt evenement voor de wereldwijde professional op het gebied van creatie, management en het distribueren van entertainment- en nieuwscontent. Zij vormt het platform op het gebied van elektronische media en entertainment voor de huidige en toekomstige technologieën, business modellen en innovaties. Als één van ’s werelds meest prestigieuze conventies op het gebied van TV en media, geniet IBC, met meer dan 55.000 bezoekers uit meer dan 170 landen wereldwijd, grote bekendheid.