NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Inter Visual Systems behaalt VCA* certificering

Geplaatst op 15-08-2016 09:40 in Corporate RSS feed

Inter Visual Systems is altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren, waarbij zij de veiligheid tijdens de realisatie van projecten op locatie niet uit het oog verliest. Daarom heeft zij nu ook het VCA* certificaat binnengehaald. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA* is gericht op de directe beheersing van veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

 “Met deze certificering laat Inter Visual Systems zien dat ze een goed veiligheidsbeleid heeft,” aldus Robbert van Rooij, Total Quality Manager. “Om voor het certificaat in aanmerking te komen, zijn wij geaudit door Bureau Veritas. Na een aantal bezoeken aan ons bedrijf en enkele locaties, waar wij projecten hebben gerealiseerd, heeft Bureau Veritas aangegeven dat wij in aanmerking komen voor de VCA* certificering.”

De geldigheidsduur van de VCA* certificering is drie jaar. In deze periode zal Inter Visual Systems continu aandacht blijven besteden aan haar veiligheidsbeleid om ook na deze drie jaar te blijven voldoen aan de normen.