NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Gratis naar ISE 2018?

Geplaatst op 08-01-2018 09:00 in Corporate RSS feed

ISE 2018Gaat u net als wij ook naar de grootste en meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van AV en multimedia oplossingen?

Van 6 tot en met 9 februari 2018 keert Integrated Systems Europe (ISE) weer terug naar de RAI in Amsterdam. Bij ons kunt u nu GRATIS uw toegangskaarten aanvragen.

Integrated Systems Europe richt zich op distributeurs, installateurs, architecten, aannemers, consultants, AV dealers, systeemintegrators, ontwerpers en technici. Het aanbod van producten is geheel gebaseerd op het optimaal en met uitgekiend bedieningsgemak weergeven van beeld en geluid. Waar nodig in meerdere ruimtes tegelijk, gecombineerd met integratie van computertoepassingen als internet en e-mail. De nieuwste ontwikkelingen op hard- en software gebied worden getoond. Van dynamic displays, touchscreen applicaties tot videoconference en narrowcasting toepassingen.

Bang om door alle AV-bomen het juiste bos niet meer te zien en daarmee de oplossingen die voor u van toepassing zijn? Klik dan hier voor het maken van een afspraak met één van onze specialisten. Wij leiden u graag rond over de beurs en geven gericht, onafhankelijk advies op maat!

LET OP! U kunt gratis kaarten aanvragen tot en met vrijdag 2 februari a.s. Voor een correcte afhandeling vult u s.v.p. alle velden zo volledig mogelijk in.

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.iseurope.org.