NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Nieuwe multidisciplinaire overlegruimte voor het Spaarne Gasthuis

Geplaatst op 30-11-2017 10:00 in Medical Systems RSS feed

Inter Visual Systems heeft onlangs weer een hele mooie, nieuwe multidisciplinaire vergaderruimte in het Spaarne Gasthuis te Haarlem opgeleverd. De modern uitgeruste overlegruimte is door Inter Visual Systems ingericht met een radiologie werkplek met een 4K PACS werkstation, drie 85“ 4K Sony Professional monitoren, audio infrastructuur- en weergave en een gebruiksvriendelijk touch paneel om de gehele AV in de ruimte eenvoudig te bedienen.Spaarne MDO ruimte

In de nieuwe MDO ruimte worden de 4K PACS viewing beelden getoond op de drie 85” 4K beeldschermen. Het overleg wordt ondersteund door een stabiele audio en videoconferencing infrastructuur, waarbij uitstekende verstaanbaarheid wordt verkregen door de fraai weggewerkte microfoons in het plafond. De algehele bediening van de ruimte gebeurd via het eenvoudig te bedienen touch paneel, speciaal ontworpen om de medisch specialist te ondersteunen, zodat deze zich kan richten op het MDO-overleg en het patiëntbehandelplan in plaats van op de techniek in de ruimte.

In de afgelopen jaren richtte Inter Visual Systems bij het Spaarne Gasthuis de operatiekamers, twee MDO-ruimtes, radiologen bespreekruimtes en het auditorium in met audiovisuele techniek en multimedia. De overige overlegruimtes zijn allen voorzien van videoconferencing en 75” full HD monitoren voor het  tonen van videoconference beelden in combinatie met de diensten van de Videobutler. De Videobutler assisteert in het voorbereiden van elk video gesprek, het organiseren van de vergaderingen en de begeleiding van de videoconference van start tot afronding.

Spaarne MDO RuimteSpaarne Bediening MDO ruimte