NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Geïntegreerde beeldroutering in ORflow

Geplaatst op 21-01-2018 11:52 in Medical Systems RSS feed

Door de toenemende beschikbaarheid en behoefte van (beeld)informatie op de operatiekamer, neemt de complexiteit van informatiemanagement tijdens het operatieproces toe. Geïntegreerde beeldroutering in het centrale informatiescherm voor de operatiekamer "ORflow", voorziet in de uitwisseling en automatisering van beeld- en informatiestromen én de integratie met systemen van derden.

Geïntegreerde beeldroutering en videoopslag in ORflow inclusief iMas, Dicom viewer, radio en meer.

Zo worden alle beschikbare beelden in de beste kwaliteit opgenomen, eenvoudig gerouteerd en weergegeven in PIP/PAP of Quadview en via een koppeling met het EPD/PACS opgeslagen. Audio en videostreaming kan per operatiekamer eenvoudig plaatsvinden naar elke gewenste locatie binnen of buiten het ziekenhuis. Via de webbased iMas online portal kunnen de beelden worden bewerkt.

Presentatie van de juiste informatie 

Tijdens de operatie biedt het workflow- en informatiemanagementsysteem een geïntegreerde DICOM viewer met 3D reconstructie, die de zorgspecialisten ondersteunt met de juiste informatie in elke fase van het operatieproces. Dit bevordert de samenwerking in de OK en draagt bij aan een gestroomlijnde informatiedeling ziekenhuisbreed. Delen van informatie voorkomt de kans op fouten en draagt bij aan een goede besluitvorming. De benodigde digitale checklists helpen hierbij, denk aan briefing, time-out, sign-out, anesthesie check, noodprocedures en meer. Veiligheid en efficiency nemen daardoor toe met als resultaat:

• Verlaging risico op postoperatieve wondinfecties

• Efficiëntie verhoging van het operatieproces

• Verhoging van de OK-bezettingsgraad

• Beter inzicht in processtatus en kwaliteit

• Minder kans op (communicatie) fouten