NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Even voorstellen: Sandro Rosendaal en Rick Raben uw AV-adviseurs in de Corporate markt

Geplaatst op 31-10-2017 10:30 in Presentation Systems RSS feed

Sandro RosendaalOnze Account Managers van Business Team Corporate Sandro en Rick zitten graag bij u aan tafel als specialist voor alle AV/IT inrichtingen in uw Corporate omgeving. Deze gedreven Account Managers voorzien u graag van een professioneel advies op het gebied van digital signage, videoconference, webinar studio’s of vergader- en presentatieruimtes.

Sandro en Rick richten zich op het actief onderhouden en bezoeken van bestaande en nieuwe relaties. Van theaters en hotels tot overheden en gemeenten. Of het nou om vergaderruimten of grote LED schermen gaat, zij bieden voor elke situatie een passende oplossing.
 

Rick RabenNiet alleen komen zij op locatie, maar verwelkomen u ook graag in het pand van Inter Visual Systems. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een in-house webcast studio om zelf eenvoudig professionele webinars & video’s te maken? Neem dan eens een kijkje in onze StudioCast studio in Duiven en laat u vrijblijvend adviseren.

“De markten waar wij ons in bevinden zijn volop in beweging en staan bol van innovaties. Dat maakt ook dat wij iedere dag vol enthousiasme aan het werk zijn en ons erop verheugen om nog meer tevreden relaties te voorzien van diverse corporate oplossingen! Met het jonge en dynamische Business Team Corporate zijn wij ervan overtuigd dat ons dit gaat lukken!” aldus Rick en Sandro.Contactgegevens:

Sandro Roosendaal
Tel. +316-30610487
sandrorosendaal@inter.nl

Rick Raben
Tel. +316-22799978
rickraben@inter.nl