NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Even voorstellen: Wilco Rutten nieuwe Account Manager Corporate

Geplaatst op 18-04-2018 13:00 in Presentation Systems RSS feed

Wilco RuttenVanaf 16 april jl. is Business Team Corporate versterkt met een nieuwe Accountmanager: Wilco Rutten. Wilco schuift graag bij u aan om in gesprek te gaan over uiteenlopende audiovisuele systemen in uw Corporate omgeving. Deze gedreven Accountmanager voorziet u graag van een professioneel advies op het gebied van digital signage, videoconference, webinar studio’s of vergader- en presentatieruimtes.

Wilco richt zich op het actief onderhouden en bezoeken van bestaande en nieuwe relaties. Van theaters en hotels tot overheden en gemeenten. Of het nou om vergaderruimten of grote LED schermen gaat, hij biedt voor elke situatie een passende oplossing. Met als uitgangspunt het visualiseren van de juiste informatie op het moment en de plek waarop u het nodig heeft.

Niet alleen komt hij op locatie, maar verwelkomt u ook graag in het pand van Inter Visual Systems. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een in-house webcast studio om zelf eenvoudig professionele webinars & video’s te maken? Neem dan eens een kijkje in onze StudioCast studio in Duiven en laat u vrijblijvend adviseren.

“De markten waar ik me in bevind zijn volop in beweging en staan bol van innovaties. Dat maakt dat ik iedere dag vol enthousiasme aan het werk ben en mezelf erop verheug om nog meer tevreden relaties te voorzien van diverse corporate oplossingen! Met het jonge en dynamische Business Team Corporate ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken!” aldus Wilco.