NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Nieuws

Bezoek Inter Visual Systems op eRIC 2018!

Geplaatst op 03-04-2018 08:00 in Security & Intelligence Systems

Bezoek Inter Visual Systems op eRIC (expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing), het multidisciplinaire vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 en 19 april op vliegveld Twenthe in Enschede.

Lees verder »

Even voorstellen: Business Team Security & Intelligence

Geplaatst op 10-10-2017 12:04 in Security & Intelligence Systems

Business Team Security & Intelligence creëert oplossingen om het informatiegestuurd optreden bij en tussen Defensie, Politie, hulpdiensten en overige veiligheidsinstanties te ondersteunen. Benieuwd naar de inzet van ons camerasysteem bij munitieproeven van Defensie? Business Team Manager Fabian Prick neemt u met gevaar voor eigen leven mee!

Lees verder »

Innovation eXperience Room Politieacademie ingericht door Inter Visual Systems

Geplaatst op 09-02-2017 15:28 in Security & Intelligence Systems

Inter Visual Systems heeft de Innovation eXperience Room van de Politieacademie ingericht. Naast leslokaal wordt de ruimte ook ingezet als Operational fieldlab Sensing.

Lees verder »

Inter Visual Systems sluit partnership met Thinklogical

Geplaatst op 05-10-2016 12:00 in Security & Intelligence Systems

Om de vraag vanuit de Veiligheidsmarkt te kunnen beantwoorden naar het verbeteren van de beveiliging van informatie en het verhogen van de operationele efficiëntie, heeft Inter Visual Systems onlangs een partnership afgesloten met Thinklogical.

Lees verder »

Nieuw doelwaarnemingssysteem voor Defensie Munitiebedrijf

Geplaatst op 30-06-2016 10:57 in Security & Intelligence Systems

Het Defensie Munitiebedrijf beschikt over een nieuw draadloos doelwaarnemingssysteem. Het cameraregistratiesysteem wordt door het Kenniscentrum Wapensystemen en Munitie van het Defensie Munitiebedrijf ingezet bij het testen en monitoren van verschillende soorten wapensystemen en bij het uitvoeren van beproevingen over grotere afstanden (tot enkele kilometers). Het nieuwe systeem is eenvoudig en snel inzetbaar en maakt het mogelijk om de camerabeelden in hoge kwaliteit (HD) te versturen over draadloze verbindingen.

Lees verder »

Inrichting Mobiele Commando Units Veiligheidsregio Groningen en Veiligheidsregio Fryslân

Geplaatst op 18-04-2016 16:02 in Security & Intelligence Systems

Inter Visual Systems heeft de nieuwe Mobiele Commando Units van Veiligheidsregio Groningen en Fryslân voorzien van moderne visualisatie en communicatieapparatuur. De Mobiele Commando Units worden onder meer ingezet bij het bestrijden van incidenten en rampen en bij het coördineren van evenementen.

Lees verder »

Beurzen Politie, Defensie en Openbare Orde & Veiligheid

Geplaatst op 02-02-2016 10:53 in Security & Intelligence Systems

Inter Visual Systems neemt ook dit jaar deel aan een groot aantal nationale en internationale beurzen op het gebied van Politie, Defensie en Openbare Orde & Veiligheid.

Lees verder »

Nieuwe camera voor flexibel en mobiel cameratoezicht: de Tactical Dome

Geplaatst op 26-11-2015 12:53 in Security & Intelligence Systems

Om te voldoen aan de behoefte van onder meer Politie en gemeenten op het gebied van flexibel en mobiel cameratoezicht heeft Inter Visual Systems een eigen camerasysteem ontwikkeld met een hoge resolutie: de tactical dome (TAC-Dome).

Lees verder »

Nieuwe Business Unit Security & Intelligence Systems

Geplaatst op 23-06-2015 13:07 in Security & Intelligence Systems

Om onder meer Politie, Defensie en overige (overheids-)organisaties in de veiligheidsmarkt beter te kunnen bedienen heeft Inter Visual Systems een nieuwe Business Unit opgericht.

Lees verder »

Observatiewagen Politie Rotterdam

Geplaatst op 30-04-2014 11:00 in Security & Intelligence Systems

De gloednieuwe videowagen wordt door Politie Eenheid Rotterdam ingezet bij observatie tijdens voetbalwedstrijden en bij reconstructies. 'Het neusje van de zalm: technisch en tactisch.'

Lees verder »

Nieuws archief