NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Beurzen Politie, Defensie en Openbare Orde & Veiligheid

Geplaatst op 02-02-2016 10:53 in Security & Intelligence Systems RSS feed

BeursbezoekDe Business Unit Security & Intelligence Systems neemt ook dit jaar deel aan een groot aantal nationale en internationale beurzen op het gebied van Politie, Defensie en Openbare Orde & Veiligheid. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe producten en informatie- en communicatietechnologieën die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de informatiepositie van onze klanten. Oplossingen die tot doel hebben om op het juiste moment de beschikking te hebben over de juiste informatie waardoor efficiënter opgetreden kan worden.

Producten & oplossingen
Of het nu gaat om snel inzetbare observatie oplossingen, draadloze transmissie oplossingen, systemen voor opslag en distributie van video en data of visualisatie, Inter Visual Systems onderzoekt continu op basis van de behoeften van de klant nieuwe technische ontwikkelingen. Daarbij verliezen we functionaliteit, gebruikersgemak en efficiëntie zeker niet uit het oog.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de beurzen die wij gaan bezoeken of waaraan wij deelnemen? Of wilt u meer informatie ontvangen over de trends & ontwikkelingen binnen uw vakgebied? Neem dan contact op met Fabian Prick, telefoonnummer 026-3196969. Hij voorziet u graag van de wenselijke informatie!