NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Nieuws

Uw control room als Experience Center

Geplaatst op 16-11-2017 11:00 in Control Room Systems

Vandaag de dag vinden organisaties het belangrijk om aantrekkingskracht te creëren naar de buitenwereld. Een onderscheidende control room kan een middel zijn om aantrekkingskracht te creëren voor organisaties. Binnen de control room markt is er een trend gaande om de traditionele control room te transformeren naar een Experience Center.

Lees verder »

Efficiënter MDO-overleg met nieuwe vergadertechniek in UMC Utrecht

Geplaatst op 02-11-2017 08:48 in Medical Systems

Kenmerkend voor deze nieuwe MDO-ruimte zijn de ruime opzet van de vergadertafel en de inbouw van diverse presentatie- en vergadersystemen voor een goede interactie tussen deelnemers en een efficiënter verloop van het overleg.

Lees verder »

Even voorstellen: Sandro Rosendaal en Rick Raben uw AV-adviseurs in de Corporate markt

Geplaatst op 31-10-2017 10:30 in Presentation Systems

Graag laten wij u kennis maken met onze Account Managers van Business Team Corporate: Sandro Rosendaal en Rick Raben. Zij zijn specialist op het gebied van digital signage, videoconference, webinar studio’s en vergader-/presentatieruimtes.

Lees verder »

Introductie revolutionaire bezel-less LCD video wall

Geplaatst op 30-10-2017 15:18 in Control Room Systems

Inter Visual Systems presenteert een compleet nieuwe revolutionaire bezel-less LCD video wall, Barco UniSee. Uniek is het innovatieve easy servicing montagesysteem, uitgevoerd met NoGap technologie, dat werkt op zwaartekracht voor het snel en eenvoudig uitlichten en automatisch terugplaatsen van displays uit de video wall.

Lees verder »

Even voorstellen: Business Team Security & Intelligence

Geplaatst op 10-10-2017 12:04 in Security & Intelligence Systems

Business Team Security & Intelligence creëert oplossingen om het informatiegestuurd optreden bij en tussen Defensie, Politie, hulpdiensten en overige veiligheidsinstanties te ondersteunen. Benieuwd naar de inzet van ons camerasysteem bij munitieproeven van Defensie? Business Team Manager Fabian Prick neemt u met gevaar voor eigen leven mee!

Lees verder »

Inter Visual Systems zal 22 en 23 november deelnemen aan Verkeer Mobiliteit en Parkeren

Geplaatst op 10-10-2017 11:30 in Control Room Systems

Op 22 en 23 november is Inter Visual Systems wederom vertegenwoordigd op Verkeer Mobiliteit en Parkeren, hét Nederlandse evenement voor verkeer, mobiliteit en parkeren. De vakbeurs staat twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen, uitsluitende gericht op de Nederlandse markt.

Lees verder »

Nieuwe CCR Noordgastransport ingericht met OpSpace

Geplaatst op 05-10-2017 11:00 in Control Room Systems

In opdracht van Noordgastransport heeft Inter Visual Systems de werkplek in de nieuwe CCR ingericht met Barco OpSpace. De volledige systeemintegratie en installatie is gedaan door Inter Visual Systems, alsmede het beheer op de installatie.

Lees verder »

Inter Visual Systems integreert SigmaXG video-over-IP van Technolution binnen nieuwe OK’s Erasmus MC

Geplaatst op 03-10-2017 08:22 in Medical Systems

Het video-over-IP systeem is speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij hand-oog-coördinatie van groot belang zijn. De combinatie van een zeer lage vertraging en maximale beeldkwaliteit maakt SigmaXG bij uitstek geschikt voor toepassing in vernieuwende operatiekamers.

Lees verder »

Inter Visual Systems vertegenwoordigd op de Amsterdam Security Expo

Geplaatst op 07-09-2017 14:45 in Control Room Systems

Van 31 oktober t/m 2 november is Inter Visual Systems samen met Creon vertegenwoordigd op de Amsterdam Security Expo, de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Tijdens de expo komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen.

Lees verder »

Nieuw multimedia systeem voor OK-complex Erasmus MC

Geplaatst op 04-09-2017 16:42 in Medical Systems

In opdracht van Erasmus MC gaat Inter Visual Systems in het nieuwe ziekenhuiscomplex de toekomstgerichte en hypermoderne operatiekamers voorzien van de nieuwste beeldrouteringssystemen en een peroperatief informatiescherm.

Lees verder »