Terug naar alle nieuwsberichten

Afstuderen bij INTER

14 april 2020

Na oplevering van ons Experience Center INTER-X bleef het gewone werk doorgaan en de vraag naar een gedegen onderzoek bleef staan. Bij een ruimte van formaat hoort een onderzoek van formaat. Vandaar dat wij blij waren, dat Simon ervoor koos om zijn afstudeeronderzoek bij INTER te doen. 

Lees meer over dit bericht

Simon heeft al meerdere stages afgerond en was duidelijk zoekende naar een andere ‘type’ stage. “Marketingbureaus doen vaak hetzelfde soort werk, ik was zoekende naar een bedrijf, waar ik iets anders kon gaan doen maar wel genoeg raakvlakken had met mijn opleiding”. Voor Simon is het belangrijk dat hij voor een bedrijf bezig is wat bij hem past en zijn interesse wekt. “De relaties die INTER heeft, de markten waarin ze actief zijn. Dat is gaaf om mee te werken en dat gaf zeker een doorslag.”

Wat mocht jij onderzoeken?
INTER heeft net haar INTER-X opgeleverd, een Experience Center die naast eigen gebruik ook voor derden toegankelijk is. Een ruimte met heel veel mogelijkheden. “Ik mocht onderzoeken hoe INTER ervoor kan zorgen dat de relaties genoeg geprikkeld worden om een bezoek te brengen aan INTER-X. Wat is voor de relatie belangrijk en wat maakt het verschil”. Op deze manier probeert INTER alle mogelijkheden te benutten om aan te sluiten bij de drijfveren van haar relaties.

Grootste leermoment?
Wij zijn natuurlijk benieuwd waarin jij het meeste bent gegroeid. Zijn er zaken te benoemen die je zeker meeneemt jouw toekomst in? 
“In een groot bedrijf heb je met veel verschillende mensen te maken. Dus het was voor mij even schakelen en leren hoe je daarmee om moet gaan. Alle contacten beheren en weten waar je moet zijn voor specifieke informatie”.

Wat blijft je nou het meeste bij?
Nu je bijna klaar bent is er vast wel iets wat jou het meeste is bijgebleven.
“Lastige vraag, maar er heerst veel collegialiteit binnen INTER. Iedereen waar ik een vraag aan stelde was bereid om mij direct te helpen. Dat is ontzettend fijn in een bedrijf waar meer dan 100 man rondloopt".

De volgende stap?
Simon straalt ambitie uit, een gedreven jonge man die veel verschillende dingen wil gaan doen. Zijn eerst volgende stap is:
“Graag zou ik willen reizen, aankomende maanden ga ik fulltime werken om daarna naar Australië te vliegen. Ik wil daar een aantal maanden gaan backpacken".

En op werkgebied, wat zijn je ambities? “Ik zou graag bij een klein bedrijf willen werken, een plek waar je veel verschillende verantwoordelijkheden kan nemen en diverse werkzaamheden kan uitvoeren”.

Wat hoop je achter te laten?
“Een volwaardig product. Iets waar ze echt wat mee kunnen en verbeteringen mee kunnen doorvoeren”.

Bedankt Simon en heel veel succes in je verdere carrière. 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager