Terug naar alle nieuwsberichten

Back to work – Meeting Rooms as a Service

8 juli 2020

In ons vorige bericht hebben wij een aantal ontwikkelingen benoemd die op dit moment gaande zijn met betrekking tot videovergaderen en het veranderende werkklimaat in Nederland. Het nieuwe werkklimaat, mede door Covid-19, resulteert voor organisaties in grote uitdagingen en vraagstukken.

Lees meer over dit bericht

Een grote uitdaging rondom het nieuwe werkklimaat is de juiste inrichting van de werkplekken en vergaderfaciliteiten. Wat is de optimale configuratie? Hoe ga je om met nieuwe uitdagingen in beheer en support? Veel organisaties krijgen daardoor te maken met het probleem dat vergaderruimtes en IT-faciliteiten hier niet op ingericht zijn. Hoe zorg je er voor dat hybride vergaderingen toch goed gefaciliteerd zijn? Om antwoorden te geven op deze vragen introduceren Wortell en INTER een dienstverlening die organisaties helpt bij de vraagstukken over het correct inrichten van de vergaderfaciliteiten op basis van Microsoft Teams.

De expertise van Wortell richt zich op de werkplek van nu, en de toekomst. In het verlengde van de werkplek, vult INTER op basis van Microsoft Teams de complete vergaderbehoefte in. Om organisaties volledig te ontzorgen, vullen wij deze behoefte ook in als een As-a-Service dienst.

Met Meeting Rooms As-a-Service ben je als organisatie volledig ontzorgd. De dienst maakt het mogelijk om voor een vast bedrag per maand te beschikken over een Microsoft Teams vergaderruimte. Met een relatief kleine investering kun je zo gebruik maken van de manier van vergaderen waar je de afgelopen tijd zo aan gewend bent geraakt, maar dan ook op kantoor. Meeting Rooms as a Service is dan ook de ideale hybride oplossing voor medewerkers vanuit huis en kantoor. De Small Huddle Room is al beschikbaar vanaf € 215 p.m.!


Type Meeting Rooms As-a-Service
Afgestemd op het aantal gebruikers en de functionele invulling kent INTER onderstaande type vergaderruimtes binnen het Meeting Rooms As-a-Service-concept:

 • Small Huddle Room (2 – 5 personen)
 • Medium Meeting Room (4 – 8 personen)
 • Large Meeting Room (8 – 12 personen)
 • Specials

De voordelen van Meeting Rooms as a Service:

 • De best passende vergaderruimtes voor jouw organisatie op basis van standaardisatie;
 • Geen omkijken naar hard- of software door proactieve beheerdienstverlening;
 • Inclusief uitleg en training voor eindgebruikers voor een optimale vergaderervaring;
 • Beweegt flexibel mee met veranderende vergaderbehoefte binnen jouw organisatie;
 • Mogelijkheid tot een Videobutler die digitaal voor je klaarstaat tijdens je vergaderingen.

Ook het maximale uit videovergaderen halen?
Elke organisatie heeft andere wensen en behoeften. Graag gaan wij in gesprek om tot de ideale fit te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen Teams Rooms? Download hier de leaflet of plan een kennismaking en demo in via de onderstaande button. 

Download Leaflet

Afspraak maken

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

 • Een review over een presentatie middel.
 • Praktische tips van ons technisch team.
 • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager