Terug naar alle nieuwsberichten

Bezoek ons op de EPIC conferentie in Rotterdam

12 mei 2022

Kom jij ons bezoeken op 30, 31 mei & 1 juni bij de EPIC conferentie in Rotterdam? Samen met onze partner X2O Media vertellen wij jou over de mogelijkheden van hybride onderwijs. We kijken samen naar de voordelen van de OneRoom en laten je inspireren. Zien we je dan?

Lees meer over dit bericht

INTER en X2O Media

De samenwerking tussen INTER en X2O Media zorgt voor het bundelen van ieders zijn kracht. Hierdoor ontstaat een mooi product wat wij op de beurs presenteren. Wij beantwoorden ook met alle plezier jouw vragen en hebben het graag met jou over de mogelijkheden voor jouw school of instelling.

Online en fysiek onderwijs in èèn?

De combinatie van online en fysiek lesgeven en video vergaderen maakt de mogelijkheden op de werkvloer en in het onderwijs erg interessant. Hybride lesgeven, een boeiende leeromgeving dat je voorziet in een betrokken en identieke ervaring voor zowel online als offline studenten en docenten.

X2O OneRoom, de toekomst voor vergaderen en onderwijs op afstand.

Een nieuwe oplossing gebouwd op een prijswinnend X2O platform. X2O OneRoom heeft een nieuwe aanpak op het gebied van samenwerking, in vergelijking met traditionele videovergaderen. Het zorgt voor de connectie tussen online en offline deelnemers door realtime samen te werken en trainingen te volgen.

Waarom bezoek je de EPIC?

EPIC is dé educatie conferentie gericht op technologische innovaties in het hoger onderwijs. Welke digitale transformaties vinden er momenteel plaats in het hoger onderwijs? En welke technologische onderwijsinnovaties komen hierbij kijken?

In zes thema's biedt de conferentie keynotes, workshops, discussies en meer, over verschillende onderwerpen met betrekking tot innovatie in onderwijs met technologie. De thema's zijn:

  1. Duurzame verandering in het hoger onderwijs stimuleren
  2. Digitale vaardigheden verbeteren
  3. Flexibeler onderwijs
  4. Naar digitale (open) leermiddelen
  5. Veilig en betrouwbaar gebruik van studiedata
  6. Technologie-ondersteunend onderwijs

Ben jij een onderwijsvernieuwer? Loop jij voorop met innovatieve technologie in je onderwijs? Ben je materiedeskundige, innovatief ondersteunend personeelslid bij een hogeronderwijsinstelling, lid van een beoordelingscommissie, beleidsadviseur bij een hogeronderwijsinstelling of overheidsorganisatie? Dan is EPIC zeker iets voor jou!

Zien we jou in Rotterdam?

Wij vertellen je verder wat er allemaal mogelijk is met hybride onderwijs en wat de voordelen zijn. We nemen je mee in deze wereld en laten je inspireren. Bij onze stand worden er presentaties gegeven en het X2O OneRoom zal worden gedemonstreerd. 

Heb jij vragen over de conferentie of wil je er zeker van zijn dat je ons spreekt op de conferentie? Neem dan via de onderstaande button contact op met Nancy Jansen

Contactgegevens Nancy

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager