Terug naar alle nieuwsberichten

Bezoek ons op de OEB beurs in Berlijn!

9 oktober 2021

Kom jij ons bezoeken op 1, 2 en 3 december bij de OEB Global Conference in Berlijn? Samen met onze partner X2O Media vertellen wij jou over de mogelijkheden van hybride onderwijs. We kijken samen naar de voordelen van de OneRoom en laten je inspireren. Zoek ons vooral op bij stand D50!  Zien we je dan?

Lees meer over dit bericht

INTER en X2O Media
De samenwerking tussen INTER en X2O Media zorgt voor het bundelen van ieders zijn kracht. Hierdoor ontstaat een mooi product wat wij op de beurs presenteren. Wij beantwoorden ook met alle plezier jouw vragen en hebben het graag met jou over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of instelling.

Online en fysiek onderwijs in èèn?
De combinatie van online en fysiek lesgeven en video vergaderen maakt de mogelijkheden op de werkvloer en in het onderwijs erg interessant. Hybride lesgeven, een boeiende leeromgeving dat je voorziet in een betrokken en identieke ervaring voor zowel online als offline studenten en docenten.

X2O OneRoom, de toekomst voor vergaderen en onderwijs op afstand.
Een nieuwe oplossing gebouwd op een prijswinnend X2O platform. X2O OneRoom heeft een nieuwe aanpak op het gebied van samenwerking, in vergelijking met traditionele videovergaderen. Het zorgt voor de connectie tussen online en offline deelnemers door realtime samen te werken en trainingen te volgen.

Waarom bezoek je de OEB?
De jaarlijkse Online Educa Berlin beurs is een beurs gericht op digitaal leren en training. De beurs is gefocust op de ontwikkeling in leer technologieën. Dus wil je inzichten krijgen in deze onderwerpen en uitvinden hoe je het beste deze verschillende technologieën kan gebruiken bij jouw organisatie of instelling? Kom dan vooral langs en luister naar verschillende experts die hun kennis met jou willen delen.

Er komen bezoekers vanuit de hele wereld die vooral vanuit het onderwijs en het bedrijfsleven komen. Er zijn verschillende workshops, seminars, presentaties, demo’s en interactieve leerervaringen. De beurs heeft verschillende thema’s die in het teken staan van content, onderwijs en educatie, coaching, lesgeven, data en meer.

Wij vertellen je verder wat er allemaal mogelijk is met hybride onderwijs en wat de voordelen zijn. We nemen je mee in deze wereld en laten je inspireren. Bij onze stand worden er presentaties gegeven en het X2O OneRoom zal worden gedemonstreerd. Wil je een van ons spreken en een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button.

Maak een afspraak

OEB 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager