Terug naar alle nieuwsberichten

Blog #1 Piëtte Hoogendoorn goes INTERnational

12 mei 2019

Piëtte Hoogendoorn is sinds maart 2017 werkzaam bij INTER als Accountmanager Medical. Sinds januari 2019 is zij benoemd tot International Sales Manager. In haar eerste blog geeft ze je een update over hoe ze bij INTER terechtgekomen is, haar ervaringen als Accountmanager Medical en haar uitdagingen nu ze begint als International Sales Manager.

Lees meer over dit bericht

De afgelopen jaren stonden voor mij geheel in het teken van ziekenhuizen. Hoe kunnen we waarde toevoegen als systeemintegrator? Gesprekken zijn inspirerend geweest; projecten succesvol. Het is onze oplossing ORflow die me een enorme drive en de energie geeft om hiermee naar het buitenland te gaan.

Gezien mijn juridische achtergrond voelde het wel als een uitdaging toen ik mijn carrière in sales vervolgde bij INTER, een systeemintegrator. Zou mijn toekomst bestaan ​​uit het voeren van alleen maar technische gesprekken? Het zijn daarentegen de conversaties over behoeften en processen die essentieel zijn voor wat we ontwikkelen. Het gevolg is dat elke pitch, bijvoorbeeld over onze oplossing ORflow, gewoon de juiste snaar raakt.

Ik ga deze gesprekken in mijn nieuwe functie voeren met systeem integratoren over de hele wereld. Interessante gesprekken over gedeeld vertrouwen en de relevantie die ORflow heeft in elke operatiekamer. Of in welke controlekamer dan ook in het geval van onze oplossing ATLAS. Deze partners kennen hun markten en zien een wereld die behoefte heeft aan digitalisering, integratie en efficiëntie. Ze kennen systeemintegratie en/of herkennen een kans. In wezen is het mijn doel om succes te realiseren voor elke systeemintegrator zonder zelf jaren van ontwikkeling en kinderziektes door te maken. Het verdwijnen van hardware beperkingen biedt hen ook kansen.

Energiek als ik ben zullen er zeker uitdagingen zijn. Ik ben gewend om zelf deel uit te maken van de onderhandelingen bij een ziekenhuis, nu moet ik dat aan anderen overlaten. Dat betekent dat ik voortaan onze partners graag op weg help naar hun eerste succesvol project. Het is een groot voordeel voor mij om al deze lokale markten en bedrijfsculturen te leren kennen. Degene die mijn LinkedIn profiel bekijken, kunnen wel raden waar ik die ervaring in de toekomst nog voor hoop te gebruiken.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager