Terug naar alle nieuwsberichten

Blog #4: ORflow doelstellingen: Wat willen we met ORflow bereiken?

22 september 2020

In de life-critical omgeving van het operatiekamercomplex zorgt het geïntegreerde systeem ORflow voor een optimale ondersteuning van het operatieproces voor het OK-team. Maar wanneer wordt het OK-team nu optimaal ondersteund? Welke doelstellingen streeft ORflow na en wat betekent dit concreet voor het OK-team?

Lees meer over dit bericht

Door het creëren van een praktische workflow dragen wij met ORflow een steentje bij aan een optimaal werkproces voor jullie operatieteam. Elke operatie, van begin tot eind, wordt ondersteund met de juiste (beeld) informatie. Vanuit ORflow wordt de operatie aan de hand van fases en digitale checklists systematisch doorlopen. Relevante informatie met betrekking tot de operatie is zowel binnen als buiten de OK beschikbaar. ORflow dient daarnaast als bedienscherm voor diverse apparatuur, zodat deze vanuit één centraal punt bedient kunnen worden. 

In het vorige blogbericht hebben we het gehad over de drie belangrijke pijlers binnen ORflow:

  1. patiënt- en teamveiligheid;
  2. performance;
  3. cleaner OK.

De doelstellingen die we met ORflow nastreven dragen allen hun steentje bij aan deze drie pijlers en zorgen daarmee direct voor impact binnen jouw OK-team. In het plaatje hierboven zie je welke doelstellingen wij nastreven met ORflow. Benieuwd of ORflow ook jouw operatieteam kan helpen? Vraag dan een (online) presentatie aan "ORflow framework". We laten jou en je team aan de hand van concrete voorbeelden precies zien hoe de doelstellingen gerealiseerd worden die voor impact zorgen binnen de operatiekamer! 

Nieuwsgierig? Let’s connect!

De vorige ORflow blogberichten gemist? Lees de berichten hier terug! 

Meer weten? Vraag een (online) presentatie aan:

ORflow Framework

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager