Terug naar alle nieuwsberichten

Business Team Control Room Systems heet vanaf nu Business Team Industry & Mobility

4 oktober 2018

Nu officieel de nieuwe huisstijl van INTER is gelanceerd, presenteert voormalig Business Team Control Room Systems zijn nieuwe naam. Om een betere focus te hebben op specifieke markten heet Business Team Control Room Systems vanaf heden Business Team Industry & Mobility. Uiteraard blijft de specialistische kennis over control room toepassingen behouden.

Lees meer over dit bericht

Business Team Industry & Mobility ontzorgt klanten in de gehele keten, van advies over verschillende vraagstukken door onze Consultants, het uitwerken van oplossingen door onze Solutions Architect, het installeren van oplossingen door onze Project Engineers tot het onderhouden van systemen door onze Service Engineers.

Eén aanspreekpunt
Elke focusmarkt heeft één aanspreekpunt, die graag meedenkt over toepassingen in verschillende ruimtes zoals control rooms, crisisruimtes, auditoria, vergaderruimtes, huddle rooms etc. Onze oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers in staat zijn betere beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie op het juiste moment. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze partners innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten.

Internationaal
De huidige ontwikkeling van INTER om internationaal te groeien past goed bij de nieuwe benaming van Business Team Industry & Mobility. Vanaf 1 september jl. is het Business Team actief op de Duitse markt. Zaken in Duitsland worden gedaan via de GmbH van INTER.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per maand in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanraden voor personen met interrese voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager