Terug naar alle nieuwsberichten

Business Team Enterprise gaat internationaal

11 oktober 2018

Business Team Enterprise is in Nederland marktleider op het gebied van control room toepassingen. Het business team gaat zijn jarenlange kennis en expertise nu ook toepassen op de Duitse markt.

Lees meer over dit bericht

De ontwikkeling van Business Team Enterprise om internationaal te gaan past goed bij de huidige groeistrategie van INTER. Het is een gemiste kans voor INTER om het niet te doen, het hoofdkantoor van INTER ligt namelijk vlak aan de Duitse grens, met deelstaat Nordrhein Westfalen binnen handbereik. INTER is echter geen vreemde eend op de Duitse markt. INTER heeft verschillende successen geboekt  op de Duitse markt, met projecten bij het WDR (Westdeutscher Rundfunk), St. Vinzenz Hospital, Adolf-Kolping-Berufskolleg, Klinikum Herford en Franziskus Hospital Bielefeld.

Nieuwe Account Manager Christian Degenhardt
Vanaf 1 september jl. is Business Team Enterprise actief op de Duitse markt. Voor vragen over de inrichting van control rooms, crisis-, vergader- en presentatieruimtes kun je terecht bij Christian Degenhardt. Hij is het aanspreekpunt in Duitsland voor de markten Mobiliteit, Industrie, Utilities, Broadcast en Telecom. Christian maakt graag in een persoonlijk gesprek kennis, en laat zien hoe onze oplossingen bijdragen aan procesoptimalisatie in kritische processen.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager