Terug naar alle nieuwsberichten

Camerabewaking op de afdeling Zorgkern Systeemziekten binnen Erasmus MC

4 september 2019

We laten graag onze klanten aan het woord om uit eigen ervaring te vertellen hoe zij onze oplossingen ervaren. In deze video geven we het woord aan Sander Dekker. Sander is verpleegkundige op de afdeling Zorgkern Systeemziekten in het Erasmus MC.

Lees meer over dit bericht

Sander is verpleegkundige op de afdeling Zorgkern Systeemziekten in het Erasmus MC. Op deze afdeling worden patiënten verpleegd die mogelijk een besmettelijke bacterie bij zich dragen. Dankzij de camerabewaking van INTER kan hij deze patiënten, met name ’s nachts, in de gaten houden zonder zelf een stap in de patiëntenkamer te hoeven zetten.


Het doel is hiermee de kans op infecties voor deze patiënten zo laag mogelijk te houden. De deur van de sluis hoeft zo niet onnodig vaak geopend te worden. Wat los van de vermindering van infectiegevaar, de patiënt ook een betere nachtrust geeft. Sander vertelt uit eigen ervaring hoe ons camerabewakingssysteem het werkproces voor hem verlicht.
Meer weten over zijn ervaringen en hoe camerabewaking ook jouw werk kan ondersteunen? Bekijk dan nu de video!”

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager