Terug naar alle nieuwsberichten

Continu in ontwikkeling

4 augustus 2021

INTER is continu bezig met het verbeteren en/ of aanpassen van processen om de dienstverlening naar een hoger level te tillen. Wij streven ernaar in het gehele traject een vertrouwd gezicht te zijn voor onze klanten. Een steunpilaar waar ze op kunnen bouwen en op terug kunnen vallen. Het liefste ontzorgen wij klanten zoveel mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring is service verlenen binnen kritische omgevingen gesneden koek voor INTER. Daarbij is het ontvangen van feedback vanuit onze relaties en partners van groot belang. Met deze informatie kunnen wij vooruitgang blijven boeken.

Lees meer over dit bericht

Procesoptimalisatie
INTER treedt op als ontwikkelpartner voor klanten, partners en fabrikanten. Onze oplossingen worden dan ook continue doorontwikkeld op basis van de feedback van onze klanten. Onze eigen inhouse product- en softwareontwikkeling kijkt naar nieuwe ontwikkelingen die hét verschil maken in het dagelijkse leven van het operationele team. De toekomst van systeemintegratie binnen kritische markten, is vooral gericht op voortdurende procesoptimalisatie. Maar INTER richt zich niet alleen op procesoptimalisatie van onze oplossingen. Om naast een innovatieve oplossing ook de beste service te verlenen is het belangrijk continu bezig te zijn met verbeteringen doorvoeren en aanpassingen te maken binnen onze eigen processen.

Open cultuur
INTER hanteert een “open cultuur”. Daarmee willen we zeggen dat wij het belangrijk vinden dat medewerkers, relaties, partners en leveranciers feedback durven te geven. Feedback krijgen is zeer waardevol voor een organisatie als INTER die continu streeft naar een betere “ik”. Je moet/ mag kunnen zeggen wat je vindt om er uiteindelijk zelf of als organisatie ook baat bij te hebben. INTER gelooft namelijk in samenwerken. Samen kun en weet je meer en waarom deze krachten dan ook niet bundelen of elkaar helpen?

Om het geven van feedback nog makkelijker te maken is er een digitaal formulier ontwikkeld. Deze is voor iedereen toegankelijk en HIER te vinden.

Help je ons verbeteren?
In het belang van INTER, maar ook in het belang van onze relaties, partners en leveranciers is het goed om feedback te ontvangen. Dat kan zeer positief zijn, denk aan een compliment, maar ook een punt van kritiek. Zo is het mogelijk om via het online formulier alle soorten van feedback met INTER te delen. Het kan zijn dat je graag een melding wilt maken van een Service call, een compliment met ons wilt delen, een tip/ opmerking hebt of een klacht wil indienen. Ook klachten ontvangt INTER graag. Dat geeft ons de mogelijkheid het knelpunt te verbeteren en het de volgende keer zien te voorkomen. Wij zien een klacht dan ook als een kans. Een kans tot verbetering. En aangezien dat ons doel is, continue voorgang boeken, ontvangen we graag alle soorten van feedback met open armen.

Procesgang
Na het invullen van het formulier neemt het Customer Care team van INTER de feedback in behandeling en legt deze bij de juiste INTER specialist neer. Hij/ zij zal deze feedback zorgvuldig rapporteren en oppakken. Stel er zijn vragen of onze INTER specialist heeft meer informatie nodig dan zullen wij je benaderen om dit verder toe te lichten. Wij brengen je daarnaast altijd op de hoogte van de vorderingen en de uiteindelijke afhandeling.

Zijn er in de tussentijd nog vragen of vinden er wijzigingen plaats die voor je melding van belang zijn dan horen wij die graag. Neem dan altijd even contact op met INTER.

Naast het invullen van het formulier is het ook mogelijk je feedback direct te delen met je INTER contactpersoon. Hij/ zij zorgt er dan voor dat de feedback op dezelfde wijze in behandeling wordt genomen en bij de juiste INTER specialist terecht komt.

Laat je stem horen...
Schroom niet en laat je stem horen. Dat waarderen wij enorm.

Help je ons verbeteren?

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager