Terug naar alle nieuwsberichten

Control Room Summit 2021

6 mei 2021

Het online Control Room Summit, een week vol webinars! 

Het Control Room Summit van 7 t/m 11 juni - Control Rooms, trends, ontwikkelingen, experts, INTER-collega's en meer! Georganiseerd door INTER in samenwerking met onze partners. Het Control Room Summit is een week vol uiteenlopende webinars! Bekijk de verschillende webinars op onze eventpagina. Ben jij erbij? Meld je aan!

Lees meer over dit bericht

Van 7 t/m 11 juni staat er een week vol webinars gepland. Dagelijks om 11:00 en 15:00 een sessie met veel verschillende control room onderwerpen en de mogelijkheid om interactief mee te doen. Vragen worden direct beantwoord vanuit onze webcaststudio.

Voor wie is de Control Room Summit bedoeld?
De webinars richten zich op mensen uit allerlei sectoren werkzaam in of rondom een control room/ center of meldkamer centrale. Daarnaast is het interessant voor diegenen die bezig zijn of bezig gaan met het opzetten van een control room, command center of verbeteren van control room processen.

Wat kan ik verwachten van de Control Room Summit?
We geven antwoord op de vraag waar een control room of meldkamer centrale vandaag de dag aan moet voldoen. Wat heb je nodig om er optimaal te kunnen werken, zodat processen goed verlopen? Hoe maak je effectief gebruik van databronnen en communicatiemiddelen, zodat je optimaal kunt sturen op data? Daarnaast kijken we naar het belang van het prettig en gefocused kunnen werken door de control room medewerkers. Kortom, hoe zorg je ervoor dat jouw bestaande of nieuwe control room of meldkamer een hoge ‘return on investment- ROI’ krijgt? 

In deze week luisteren wij naar verschillende sprekers met verschillende onderwerpen die hun krachten bundelen en dit samenbrengen in een week vol webinars met de focus op control rooms. Onderwerpen als KVM, ergonomie, projectmanagement, communicatie komen aan bod. Experts van o.a. Creon, Weytec, Milestone, Barco, VSTEP, Voxtronic en uiteraard INTER zelf delen hun kennis en beantwoorden jullie vragen! Een aantal webinars in het Engels en Duits gehouden om ook onze internationale relaties een podium te bieden. 

Welke trends en ontwikkelingen komen aan de orde? 
We zien binnen de control room of meldkamer centrale een multifunctioneler gebruik zich aandienen, mede dankzij de toepassing van workflows. Dashboards worden daarnaast steeds overzichtelijker en uitgebreider. Data- en videobronnen van verschillende formats moeten hiervoor eenvoudig ingeladen kunnen worden. Ook willen we in COVID-19 tijd één en ander toegankelijk presenteren of benaderbaar maken voor thuiswerkers. Dashboards en schermen moeten gemakkelijker realtime deelbaar zijn voor multidisciplinair overleg. 

Week programma

Maandag 7 juni

Dinsdag 8 juni

Woensdag 9 juni

Donderdag 10 juni

Vrijdag 11 juni

Let op: een aantal webinars is in het Engels en Duits.

Alle webinars zijn interacief
Tijdens de webinars zullen de sprekers ook vragen stellen aan de deelnemers, dit door middel van polls. De uitslag van de polls zullen live besproken worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de Q&A vragen te stellen.

Meld je snel aan! 
Het is mogelijk om je voor elke webinar aan te melden. Per webinar is een aparte pagina met informatie over het webinar en de spreker(s).  

Meld je aan voor alle webinars van het Control Room Summit via onderstaande button:

Aanmelden

Eventpage

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager