Terug naar alle nieuwsberichten

De ISE beurs 2022 staat voor de deur

11 april 2022

We mogen weer! Na twee jaar is het dan eindelijk weer zover, de Integrated Systems Europe (ISE) gaat (fysiek) door en deze keer in Barcelona. De datum van februari is doorgeschoven naar 10 t/m 13 mei 2022. En jij kunt daar gratis bij zijn.

De ISE is niet zomaar een beurs, maar ’s werelds grootste vakbeurs voor de professionele audiovisuele & ICT branche. Van augmented reality, intelligente gebouwen tot videoconference en digital signage toepassingen. Deze keer niet in Nederland maar in het mooie Barcelona. 

Lees meer over dit bericht

Een beurs met meer dan 1.300 standhouders allemaal gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van professionele audiovisuele oplossingen. 

De ISE is dé beurs om inspiratie op te doen, innovaties te bewonderen, nieuwe contacten te leggen maar is bovenal zeer indrukwekkend.
Het is dan ook begrijpelijk dat je niet weet waar je moet kijken en waar je moet zijn. Daar helpen wij jou graag bij. Wij nemen je mee voor een innovatie tour over deze indrukwekkende en inspirerende beurs.

Meld je snel aan voor gratis tickets en/of een innovatie tour over de ISE.

Wij kunnen niet wachten tot het zover is en hopelijk zien we jou in Barcelona. 

Meld je aan!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager