Terug naar alle nieuwsberichten

Deelname Vakbeurs Mobiliteit

21 september 2018

Ook dit jaar is INTER weer vertegenwoordig met een stand op vakbeurs Mobiliteit. Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het mobiliteitsvakgebied. Bekijk de nieuwste producten, diensten en innovaties in de mobiliteitssector. 

Lees meer over dit bericht

Op de vakbeurs wordt de toekomst van mobiliteit in Nederland bepaald. Bekijk ontwikkelingen zoals zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS (Mobility as a Service) en circulair bouwen. Het tweedaagse evenement staat bol van kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Het evenement en de kennissessies zijn kosteloos te bezoeken.

Bezoek Vakbeurs Mobiliteit op woensdag 28 en donderdag 29 november in Expo Houten. Dagelijks openen de deuren om 9:45. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via aanmelden button.

Binnenkort laten wij weten welke oplossingen wij presenteren op vakbeurs Mobiliteit. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager