Terug naar alle nieuwsberichten

Een vliegende start bij INTER

22 februari 2023

In een eerder bericht spraken wij over het (pre-) onboarding programma bij INTER. En daar hoort ook ons geschenk bij voor nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk om onze nieuwe medewerkers écht welkom te heten en daar horen gepaste, zeer nuttige producten bij, met uiteraard onze INTER branding. Benieuwd hoe de welkomstbox je een vliegende start geeft? 

Lees meer over dit bericht

Hoe wij de boodschap overbrengen

Waar INTER voor staat willen wij meegeven aan onze collega’s en zo ook aan onze nieuwe medewerkers. Doormiddel van ons (pre-) onboarding programma en onze welkomstbox brengen wij de cultuur van INTER en onze kernwaarden over. De praktische informatie die wij vooraf en tijdens de eerste werkweek aan ze meegeven zorgt ervoor dat ze zich snel thuis voelen en een vliegende start maken. De welkomstbox helpt hierbij. De box is gevuld met producten waar ze echt wat aan hebben. Die het werken bij INTER ondersteunen en niet voor éénmalig gebruik zijn. Daar horen ook de laptop, mobiele telefoon en eventueel lease auto bij.

Waarom INTER hier aandacht aan besteed?

Wij geloven in het maken van een goede start. Ze zeggen ook wel “een goede start is het halve werk” en dat is ook zo. Als je de tijd neemt om nieuwe medewerkers te laten wennen en hun functie eigen te laten maken, ruimte biedt voor ontwikkeling en groei, samen de wensen en afspraken naar elkaar uitgesproken hebt en deze ook naleeft, dan zijn de eerste belangrijke stappen al gezet voor een langdurige samenwerking. Hoe leuk en fijn is het, als je én verrast wordt met leuke presentjes én een uitgebreid onboarding programma jou de ruimte en rust biedt om echt onderdeel te worden van de INTER-familie.

Ook interesse in een baan bij INTER? Bekijk onze vacaturepagina. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Dus ben jij gepassioneerd om het beste resultaat te behalen, kies jij samen met je collega’s voor een win-win situatie en is bij jou “Ja zeggen" ook "Ja doen"? Dan praat jij straks net als alle andere INTER medewerkers met trots over je werk.

Vacaturepagina 

En vergeet ons niet te volgen op onze LinkedIn pagina #WerkenbijINTER is leuk! Daar kom je meer te weten over onze mensen, de (sportieve) activiteiten, waar INTER voor staat, hoe we ons ontwikkelen, uitjes/ borrels ...en nog veel meer. En natuurlijk onze openstaande vacatures. 

#WerkenbijINTER is leuk! 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager