Terug naar alle nieuwsberichten

Elkaar ontmoeten en inspireren op veilige afstand in INTER-X

10 september 2020

In tijden van COVID-19 waarin events komen te vervallen en we niet met teveel mensen te dicht bij elkaar willen komen, is het soms lastig om nieuwe inspiratie op te doen. Zeker in kritische markten ben je extra voorzichtig en zoek je niet onnodig het risico op. Dat begrijpen wij maar al te goed. Desalniettemin wil je wél op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Hoe?

Lees meer over dit bericht

Zeker in deze tijd waarin we ook anders zijn gaan werken. Meer vanuit huis en op afstand. Niet alleen binnen je reguliere werkomgeving, maar ook op vanuit andere werkplekken wil je weten welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn. En wat is er allemaal op samenwerkings-gebied? Wat zijn de voordelen en tevens de risico’s? Mogelijk voldoen jullie eigen vergaderruimtes niet aan de afstandsregels en zoek je alternatieve vergaderruimtes met vergaderfaciliteiten, zodat mensen vanuit huis kunnen videobellen.

Experience Center INTER-X
Gelukkig heeft INTER vorig jaar het INTER-X Experience Center geopend. Een plek waar we inzoomen op kritische processen, mens en techniek en de toenemende rol die systeemintegratie daarbij speelt. Een prikkelende omgeving om van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen. De ruimte is voldoende groot om in kleinere groepjes of één op één mensen te ontvangen. 

Welke oplossingen zijn er te zien in het Experience Center INTER-X?
In het nieuwe Experience Center kun je langs diverse ‘eilanden’ lopen. Deze 'eilanden' tonen tal van innovatieve oplossingen en technieken binnen de ruimtes die wij inrichten in de diverse markten waarin wij actief zijn. Denk aan ruimtes als control rooms, multidisciplaire overlegruimtes, huddle spaces en nog veel meer. Uiteraard kun je de oplossingen zien en testen die daar gedemonstreerd worden.


Een greep uit de getoonde oplossingen:

• Control room KVM-oplossingen
• Virtueel trainen
• Dashboarding
• Digital signage
• Realtime beeldvorming
• Beeldmanagement en beeldrouteringsoplossingen
• Broad- en webcasting
• Vergader- en samenwerkingsoplossingen

Zien we je binnenkort?
We laten je graag zien welke technieken in diverse markten kritische processen ondersteunen. Zodat het werk efficiënt ingericht wordt en er beter overzicht en controle is over de actuele situatie.

Veiligheid voorop
Uiteraard houden wij rekening met de Corona-regels en doen wij er alles aan om een veilig bezoek op 1,5 meter afstand mogelijk te maken. INTER biedt namelijk meerdere ruimtes, waar je als bedrijf -in kleinere en grotere setting-, maar ook heel goed één op één op 1,5 meter veilig gebruik kunt maken van ons Experience Center met moderne vergaderfaciliteiten. Na gebruik worden alle ruimtes schoongemaakt. Al onze relaties zijn van harte welkom om de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren. Maak snel een afspraak met ons sales team en bezoek ons Experience Center.

Maak nu een afspraak

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager