Terug naar alle nieuwsberichten

Erasmus MC over nieuwe ingerichte MDO-ruimtes afdeling Neurologie

28 april 2020

In deze video geven wij het woord aan Prof. Dr. Koudstaal, hoogleraar Neurologie in het Erasmus MC, betrokkene bij de inrichting van de nieuwe multidisciplinaire overlegruimte (MDO).

Lees meer over dit bericht

Als hoogleraar en betrokkene bij de inrichting van de nieuwe multidisciplinaire overlegruimte (MDO) maakt hij veel gebruik van de door INTER opgeleverde ruimte. Goede beeldkwaliteit, verstaanbaarheid én bediengemak zijn volgens Prof. Dr. Peter Koudstaal van groot belang voor een goed en efficiënt verloop van MDO-overleggen. Dit zorgt namelijk voor snel schakelen en goede interactie tijdens de overleggen. Ook wil het team beelden naast elkaar kunnen vergelijken en het patiëntendossier in kunnen zien. De nieuwe ruimte biedt het team al deze mogelijkheden voor een optimaal vergaderproces. 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van Prof. Dr. Koudstaal met betrekking tot de nieuwe MDO-ruimte? In deze video vertelt hij graag over de trots van zijn afdeling.”

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager